reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
My pojedzeni.Siedzi Lolo na kanapie wcina marakon więc go pytam"Chcesz do krzesełka?" a on patrzy na krzesełko, na mnie i mówi "Ne".Moja madrala koffana:-DPaweł miał byc wcześniej i co???Będzie pózniej:confused2::confused2:

Dziewczyny błagam podeślijcie walec do czeladzi bo nie strzymie z tym chłopem:wściekła/y: Właśnie się ze mną pokłócił bo zobaczzył na rachunku że wygadałam więcej o 5 złotych:szok: Powiedziałam że mu zaraz ze skarbonki dam a on na to że w mojej skarbonce są jego pieniądze. Nosz kur** zacznę go normalnie kasowac za przytulasy:angry::angry: Dorobię sobie a i przyjemności zaznam:laugh2:

Dziewczyny błagam podeślijcie walec do czeladzi bo nie strzymie z tym chłopem:wściekła/y: Właśnie się ze mną pokłócił bo zobaczzył na rachunku że wygadałam więcej o 5 złotych:szok: Powiedziałam że mu zaraz ze skarbonki dam a on na to że w mojej skarbonce są jego pieniądze. Nosz kur** zacznę go normalnie kasowac za przytulasy:angry::angry: Dorobię sobie a i przyjemności zaznam:laugh2:
sikoreczka dla przyjemności przecie nie wygadałaś nie;-);-) za przytulasy kasowac a jak zapyta jak to to mu powiedz, że w abonamencie ma tylko kanapki do pracy i 10 buziaków miesięcznie. Resztę musi dopłacac;-):-D

reklama
Sikoreczka a to dobre, wiesz co jak bym to usłysząła od mojego M to chyba bym mu w łeb strzeliła:-( Masz walec to go rozjedź nim:-) NA placek....
Madźka ja daję na 210 ml mleka 4 łyżeczki kleiku te same które są w mleku takie miarki:-)
Witam się dziewczyny:-)
Jak Michał zobaczył kartkę bobovity to chichrał się jak głupi:-) Nie pozwalał mi wyłączyć normalnie:-)
U nas dziś post:biggrin2: Nie gotuję nic ale fajnie... Mamy już plan na święta, na śniadanie doteściowej potem kościól i znów do teściowej na kawę, potem do sióstr na obiadek i do domku:-D A w LAny poniedziałek w domu będziemy sobie siedzieli :biggrin2:
Byłam dzis u sis i mam do zrobienia zrazy na obiad, nie chce mi się jak cholerka, bo 2 szynki mam więc będzie tego trochę....
Do teściowej muszę rybę po grecku zrobić i sernik upiec:biggrin2: Więc mam co robić
Krzysiek ma już bilet, wylatuje w piątek o 6:30 rano:szok:
Jutro na zakupy jedziemy bo musze sobie zapas pieluch i obiadków dla dziecka zrobić, bo jak M wyjedzie to będe uzoeminona:-(
Wojtek śpi sobie słodko a Michał właśnie poszedł do góry trochę się pobawić w swoim pokoju:biggrin2: Ja jakoś zmęczona jestem, tylko nie bardzo wiem czym hihi:biggrin2:
Wczoraj na aerobiku byłam i miałyśmy ćwiczenia z gumami:szok: Ale mnie dziś łapy bolą:-( Strasznie....
No nic rozpisałam się jak cholerka, mykam już bo M za chwilkę będzie, czas kompa wyłączyć hihi

Do góry