reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

U mnie narazie ok. Madziucha pospała i wstała szczęśliwa i bez temperaturki. :-) Qrcze żeby ona dała jeszcze zajrzec do pyszczka, no ale włożenie palca grozi jego utratą:eek: Wolę nie ryzykowac:baffled: Zrobiłam żurek świąteczny zaraz idziom jeśc:-p

reklama
Pomalowali,poświęcili,napoje kupione,piaskowiec gotowy,sałatka tyż,pieczeń dochodzi,rosół gotowy,tylko na cmentarzach nie byliśmy,bo pada:angry::angry::angry:.Do Później koffane:tak::-).Zdjęcia koszyczka nie będzie,bo w porządkach poremontowych wylądował na śmietniku:angry::angry::angry::angry:

Witajcie...
Ja u mamy,a od jutra na wyjeździe,,,bede we wtorek,,

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"

życzy EWA z Rodzinką

Dzień dobry kobiety nie uwierzycie ale dopiero mam dostęp do kompika bp m. go okupował a ja kończyłam święta, poszliśmy ładnie ze święconką Stasiu byłwyjątkowo grzeczny tylko siedział i się rozglądał słoneczko moje. mały ma wysypkę na około ust i wzdłuż żuchwy i nieznacznie podwyższoną temperaturkę i ciekawa jestem jak to się rozwinie. Tak więc Sikoreczko łączę się w bólu i nadziei ale jestem trochu przerażona.
za to w końcu się przelamał i w końcu normalnie poważnie siedzi. uczył się od 8 marca.

jakby mnie przypadkiem już nie dopuścili to do wtorku i:
Zdrowych radosnych pogodnych Świąt
bogatego zająca i mokrego dyngusa
Ania, Przemek i Staś

**___**
_**___**_________****
_**___**_______**___****
_**__**_______*___**___**
__**__*______*__**__***__**
___**__*____*__**_____**__*
____**_**__**_**________**
____**___**__**
___*___________*
__*_____________*
_*____0_____0____*
_*_______@_______*
_*_______________*
___*_____v_____*
_____**_____**
Dwa kurczaki w koszu siedzą
i rzeżuchę sobie jedzą,
królik w szopie zioło pali,
kaczki dwie majaczą w dali,
ksiądz za stołem już się buja...
WESOŁEGO ALLELUJA

Boze kobiety nie mam czasu zeby to wszystko nadrabiac... Mam nadzieje ze wybaczycia ;)

Ah wybaczycie bo wy kochane kobiety jestescie :-)

reklama
Mówi zając do baranka,
jaka piękna ta pisanka,
wtem z jajeczka wyszła kurka,
nastroszyła swoje piórka,
Teraz biega, głośno krzyczy,
że WESOŁYCH ŚWIĄT WAM ŻYCZY!

Do góry