reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ku***:wściekła/y::angry::angry::angry:,tym razem ze strony nr 8 ktoś mnie usunął:szok: na NK ze znajomych,przyznawać się bez bicia;-):tak::-D.
Laseczki do jutrzejszego popołudnia.:-(
A mnie dodał kolega z dawnych lat....Kiedyś bardzo się przyjażniliśmy i jeszcze jedna dziewczyna...No i ja czułam mięte do niego, on do niej a ona do nikogo;-)Jak zobaczyłam jego fotke, to mi się najfajniejsze szalenstwa przypomniały...Ach byc młodym:-D

:"Nie kłam,że kochasz mnie.Nie kłam,że weżmiesz..."
Dobranoc.....
bedbaby005.gif

reklama
Ja dzisiaj widzialam sie z M...
Wyjezdza to juz postanowione...
Widzielismy sie i kochalismy... Dziwne wiedziec ze to juz ostatni raz... :-(..

Do góry