sikoreczka79
Fanka BB :)
to nie za ciekawie maszOlo jeszcze nie śpi,od 14-ej do 21-ej kompa okupował i jeszcze się nie nagrał a i głodny nie jest
?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to nie za ciekawie maszOlo jeszcze nie śpi,od 14-ej do 21-ej kompa okupował i jeszcze się nie nagrał a i głodny nie jest
?
"Płonie ognisko w lesie, wiatr smród po lesie niesie.Przy ogniu zas rodzina spalone trampki wcina.""Płonie ognisko w parku,w tym ciemnym zakamarku,tam chłopak i dziewczyna starają się o syna(na Nutę lonie ognisko w lesie;-))"
TV zgasił i chce spać.
Adrian też aż się trząsł do kąpieli, bo mu tata ze strychu wielki pistolet na wodę przyniósłNapuszczę mu wody,bo stwierdził,że ma brudne wiórki pomiędzy paluchami u nóg i trza się kąpać.
Uuuu No to sie dzialoAdrian też aż się trząsł do kąpieli, bo mu tata ze strychu wielki pistolet na wodę przyniósłOczywiście młody zrobił ze mnie miss mokrego podkoszulka
![]()
Najdłuższy dyngus świataDziało się działoMały stwierdził że już dziś zaczyna śmingus-dyngus
Qurcze trzy dni....
![]()
GRATULACJEo 21.20 zosytałam ciocią. mój m. ma bratanka