reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie Lachony! Net mi wczoraj umarł i dopiero zaskoczył. Nie mogę z wami posiedziec bo kaloryferek się obudził i na rękach noszę. Biedactwo moje całą noc pobudki z krzykiem, bo gardziołek boli. Rano śniadanka ie chciała, ale za to mnie ochlustała z góry na dół. Bllle..... Zgłoszę się jak gorączka minie. Buziaczki for all:tak:

Witam w chlany poniedziałek hihihihi:-)
Bodzia dzięki za posdro od Karolka:-) Masz Ty dobrze śniadanko do łóża...
Sikoreczka zdrówka dla dzidzi:-) U nas Michał ma gorączkę i przed momentem zasnął w n=naszym łóżku:-( Wymiotował pierwszy raz w życiu az się boję:-(
Marta za Twoją radą zjadłam wczoraj serniczka i faktycznie polepesyło mi się hihi
M dziś od rana przepraszał, bo wczoraj jak wrócił do domu to nie był w stanie nic powiedzieć taki skuty.... Wywaliłam go do góry do wyra bo patrzeć na niego nie mogłam normalnie... :angry: Ale z rana już mi przeszło i w sumie stwierdziłam że jak raz na rok się chłop napije to chyba jeszcze nie tragedia:-) I już jest wszystko oki, dziś tylko będzie musiał mnie ładnie w łóżku przeprosić hahaha:-)
U nas -10 w nocy było:szok: I dziś też cały dzień mróz porażka, ale cóż zrobić:-)
AA Cara ja też z dziećmi w domku 24/7 siedzę i to z dwójką także nie masz najgorzej:-)
Miłego lania dziewczynki do usłyszenia

A ja mam ochote na drineczka;-);-)A w barku dwie wódzie:rofl2::rofl2:Jak na osoby nie pijące to całkiem, całkiem.Ale jak mówią "darowanemu koniowi";-)Jedna od stycznia stoi, weselna...Odwiedził nas dziś 12 letni szwagier, przywiózł M kierownice do gier:baffled:Najbardziej zadowolony był Miodzio:-D

reklama
Do góry