reklama
to i tak dobrze bo u mnie się nie ładuje wcaleJa wysiadam,na Nk syf,kiła i mogiła,na białym tle,same czerwone krzyźyki,fotek nie widać,takie porządki porobili
![]()

Ja też tak się czułam w ciąży. W przeciwieństwie do terazCzułam się piękna i seksowna![]()

Dziewczyny za duzo piszecie ja nie potrafie wszystkiego nadrobic ale dzis dalam rade.
Ok pokolei.
Wlasnie u mnie zrywa sie zamiec, porazka, rano ladne slone a teraz snieg brrrrr.
U nas epidemia ospy Maks wlasnie dostal, teraz czekam az Maja zalapie.
CO do tego co pisalyscie. Ja swojego M poznalam przez neta, pamietacie mirca? Poznalam go w marcu, w maju mielismy pierwsze spotkanie i juz zostalismy razem, przetrwalismy roznice km i w tym roku mielismy 5 rocznice slubu. Wiec dolanczam do tych z 5.
Pierwszy raz mialam z M, ile mialam lat nie pamietam :-)
Ale juz w 8 klasie podstawowki bylam na etapie wszystkiego zwiazanego z sexem, oprocz stosunku :-):-) NIe myslcie sobie ze bylam taka rozwiazla, robilam to tylko z jednym chlopakiem, moja wielka miloscia z ktora bylam 13 miesiecy
Kurcze mialam jeszcze cos popisac ale nie pamietam co, nastepnym razem bede sobie notowac.
Spadam bo Majcik mi sie budzi, wieczorem sie odezwe i napije z wami bo od rana dzieciaki daja mi do wiwatu

Ok pokolei.
Wlasnie u mnie zrywa sie zamiec, porazka, rano ladne slone a teraz snieg brrrrr.
U nas epidemia ospy Maks wlasnie dostal, teraz czekam az Maja zalapie.
CO do tego co pisalyscie. Ja swojego M poznalam przez neta, pamietacie mirca? Poznalam go w marcu, w maju mielismy pierwsze spotkanie i juz zostalismy razem, przetrwalismy roznice km i w tym roku mielismy 5 rocznice slubu. Wiec dolanczam do tych z 5.
Pierwszy raz mialam z M, ile mialam lat nie pamietam :-)
Ale juz w 8 klasie podstawowki bylam na etapie wszystkiego zwiazanego z sexem, oprocz stosunku :-):-) NIe myslcie sobie ze bylam taka rozwiazla, robilam to tylko z jednym chlopakiem, moja wielka miloscia z ktora bylam 13 miesiecy

Kurcze mialam jeszcze cos popisac ale nie pamietam co, nastepnym razem bede sobie notowac.
Spadam bo Majcik mi sie budzi, wieczorem sie odezwe i napije z wami bo od rana dzieciaki daja mi do wiwatu

Ogromne gratulaski i też musi być nagrodaMoje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie

Iwona bardzo ładnie wyglądasz :-):-):-)
....my też uważamy że na kłótnie nie warto marnować czasuCoś w tym jest! Bo nawet się nie kłócimy teraz,bo szkoda na to czasu!między nami jest naprawdę super!

...ja miałam prawie 18.....ale nie z moim M:-(.....to była życiowa pomyłkaPowiedzcie któraś że była młodziutka jak się pierwszy raz kochała...:-):-) nie chce być sama![]()

Dzięki za kawusię.
Zapraszam go grona współżyjących przed 20![]()

..o rany..Wiecie co muszę uciekać. Dowiedziałam się że moja mama jest w szpitalu i pędzę do Lublina,po drodze jeszcze Grześka z pracy zabiorę. Narazie.... Później napiszę co i jak.:--(

Zdrówka dla Niej

tak ładnie wygląda...to i ja się skuszę....kieliszek nie zaszkodzi

Bodzia... super.. ekstra...rewelacja
...Uwielbiam Twoje scrapiki

...Uroczo razem wyglądacie

reklama
Podziel się: