reklama

to i tak dobrze bo u mnie się nie ładuje wcaleJa wysiadam,na Nk syf,kiła i mogiła,na białym tle,same czerwone krzyźyki,fotek nie widać,takie porządki porobili

Ja też tak się czułam w ciąży. W przeciwieństwie do terazCzułam się piękna i seksowna

od dzisiaj zaczynam ćwiczyć bo coś kiepsko chudnę przy tym karmieniu piersią
od dzisiaj zaczynam ćwiczyć bo coś kiepsko chudnę przy tym karmieniu piersią

Dziewczyny za duzo piszecie ja nie potrafie wszystkiego nadrobic ale dzis dalam rade.
Ok pokolei.
Wlasnie u mnie zrywa sie zamiec, porazka, rano ladne slone a teraz snieg brrrrr.
U nas epidemia ospy Maks wlasnie dostal, teraz czekam az Maja zalapie.
CO do tego co pisalyscie. Ja swojego M poznalam przez neta, pamietacie mirca? Poznalam go w marcu, w maju mielismy pierwsze spotkanie i juz zostalismy razem, przetrwalismy roznice km i w tym roku mielismy 5 rocznice slubu. Wiec dolanczam do tych z 5.
Pierwszy raz mialam z M, ile mialam lat nie pamietam :-)
Ale juz w 8 klasie podstawowki bylam na etapie wszystkiego zwiazanego z sexem, oprocz stosunku :-):-) NIe myslcie sobie ze bylam taka rozwiazla, robilam to tylko z jednym chlopakiem, moja wielka miloscia z ktora bylam 13 miesiecy
Kurcze mialam jeszcze cos popisac ale nie pamietam co, nastepnym razem bede sobie notowac.
Spadam bo Majcik mi sie budzi, wieczorem sie odezwe i napije z wami bo od rana dzieciaki daja mi do wiwatu

Ok pokolei.
Wlasnie u mnie zrywa sie zamiec, porazka, rano ladne slone a teraz snieg brrrrr.
U nas epidemia ospy Maks wlasnie dostal, teraz czekam az Maja zalapie.
CO do tego co pisalyscie. Ja swojego M poznalam przez neta, pamietacie mirca? Poznalam go w marcu, w maju mielismy pierwsze spotkanie i juz zostalismy razem, przetrwalismy roznice km i w tym roku mielismy 5 rocznice slubu. Wiec dolanczam do tych z 5.
Pierwszy raz mialam z M, ile mialam lat nie pamietam :-)
Ale juz w 8 klasie podstawowki bylam na etapie wszystkiego zwiazanego z sexem, oprocz stosunku :-):-) NIe myslcie sobie ze bylam taka rozwiazla, robilam to tylko z jednym chlopakiem, moja wielka miloscia z ktora bylam 13 miesiecy

Kurcze mialam jeszcze cos popisac ale nie pamietam co, nastepnym razem bede sobie notowac.
Spadam bo Majcik mi sie budzi, wieczorem sie odezwe i napije z wami bo od rana dzieciaki daja mi do wiwatu

Ogromne gratulaski i też musi być nagrodaMoje dziecko powiedziało MAMAnormalnie się poryczałam takie to było słodkie

Iwona bardzo ładnie wyglądasz :-):-):-)
....my też uważamy że na kłótnie nie warto marnować czasuCoś w tym jest! Bo nawet się nie kłócimy teraz,bo szkoda na to czasu!między nami jest naprawdę super!
 ....
 .......ja miałam prawie 18.....ale nie z moim M:-(.....to była życiowa pomyłkaPowiedzcie któraś że była młodziutka jak się pierwszy raz kochała...:-):-) nie chce być sama
 :-
:-Dzięki za kawusię.
Zapraszam go grona współżyjących przed 20

..o rany..Wiecie co muszę uciekać. Dowiedziałam się że moja mama jest w szpitalu i pędzę do Lublina,po drodze jeszcze Grześka z pracy zabiorę. Narazie.... Później napiszę co i jak.:--(
 ..daj znać co i jak...
..daj znać co i jak...Zdrówka dla Niej
 ....
....tak ładnie wygląda...to i ja się skuszę....kieliszek nie zaszkodzi

Bodzia... super.. ekstra...rewelacja
...Uwielbiam Twoje scrapiki

...Uroczo razem wyglądacie

;-)...
;-)...reklama

Podziel się: