reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej Kobietki:-)
Dzis późno jestem ale jakoś czasu nie było. Od rana sprzatanie potem spacer potem do sis, znów spacer i się zleciało.... Więc jestem po nadrobieniu:-)
Cara fajna fryzurka ale w blondzie zdecydowanie lepiej:-)
Jasmin111 jak mi przykro:-( Napewno musicie się teraz na nowo poznać, będzie dobrze tulę mocno:-)
Madźka super że wyjazd się udał:-)
Mi łeb pęka poprostu:-( Szok chyba ciśnienie mi skoczyło czy jak:-D
Aluska Ty to jakaś nawiedzona jesteś:-) Po nocach siedzieć:-)
Bodzia foto ze shrekiem zajefajne:-)
Szkoda że Marty nie ma:-( Jakos tak pusto bez niej....
Ok kończę bo Wojtas znów serenade zapodaje...... Masakra

reklama
Hej ciotki klotki.
Nie straszyc mnie tu deszczem bo u nas tak ciepło,że po drodze kurtke sciagałam.Pieknie...Aż zał jestem,że mi się poprzestawiało i tak pozno wyszłąm a potem leciałam szybko do domu...No ale cóż..Najpierw hrabia zasnął ap potem mieliśmy gościa:dry:Pocieszam się,że teraz to już więcej takich pięknych dni będzie:-D

bodzia no ja też mama taka nadzieję:tak::tak:tylko mi przykro jak patrze w lustro a potem za okno...kiedy poczuję się wiosennie ze soba:dry::dry:eh dolina dzisiaj mnie ściąga:-:)-(chyba sobie Buena Vista social Club włączę to mi się humor wyprostuje przy tej muzyce...;-)

hej wam
ja po pracy,po peckolu matus
BYlam na zakupach w lumpie:-p,kupilam sobie dwie bluzki,marynarke iw ydałam 9 zyla,hehe,,ale zaszalałam...i na solkach byłam,,,u ans wiosnaaaaaaaaaaaaa
super neich ebdize tak cały czs i nawet cieplej...:tak:
Kurcze czytam o grzybie,bo w peckolu dziecko ma jakies,,szokkk,,,:szok:

A ja byłam cały weekend u teściowej a od rana musiałam uporządkować dom no i wyjść na spacer. Sprzedałam też kanapę narożną i dopóki nie kupimy czegoś nowego to będziemy spać na materacu dmuchanym. Babka przyjechała i nawet zbytnio nie oglądała tylko od razu powiedziała że ją bierze, a dla mnie to bardzo dobrze bo kupię coś nowego i teraz już trochę w innym stylu

Nie wiem o jaka kanape chodzi ale domyslam sie ze o taka krowe wielka co pol domu zajmuje...moi rodzice maja taka ale maja wieeelki pokoj to moga se miec. Super ze tak szybko sie udalo Ci ja sprzedac!
A tak w temacie, czy ktoras z Was interesuje sie wystrojem wnetrza? Albo lepiej czy jest w tej dziedzinie fachowcem? ;-) Bede potrzebowac za jakis czas porady :tak:

Dzieki za pocieszenia Madzka w spr pogody...moze na weekend znoow bedzie ladnie i wtedy poszalejemy :)

Nie jestem w temacie niektorych watkow, a czytanie od poczatku watku same wiecie ze jest niemozliwe :tak:, wiec pozdrawiam Kobietki z duzymi, srednimi i mniejszymi klopotkami! Kiedys mina albo sie zmniejsza w koncu :happy:

Madzka......A ja właśnie jak słońce swieci to wszystko różowo widze.Nawet mój obfisły brzuch;-)Bo w tym brzuchu mieszkał najcudniejszy Mały Człowiek na świecie.A teraz się do mnie uśmiecha i karmi flipsami:-D:tak:

Madzka......A ja właśnie jak słońce swieci to wszystko różowo widze.Nawet mój obfisły brzuch;-)Bo w tym brzuchu mieszkał najcudniejszy Mały Człowiek na świecie.A teraz się do mnie uśmiecha i karmi flipsami:-D:tak:
nie no abstrahując od Potworów Najkofanszych:-D:-D Ja w życiu bym niczego nie chciała zmienić i Szymka za płaski brzuch przenigdy bym nie zamieniła:no::no::no::no::no::no:. Ale raz na jakiś czas człowiek dopada takie paskudztwo i mnie własnie dzisiaj przydybało. Do wieczora przejdzie bo ja nie lubie się roztkliwiac nad soba:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-)

Madzka alez wiem o tym koffana.Każdy ma prawo miec gorszy dzień i ja czasem też płacze do poduszki nad mymi rozstępami;-);-)Chodziło mi o to,że ja mam atkei cós,że jak słońce się pokazuje to ja aż fruwam.:-D:-D

reklama
Do góry