reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A może na striptis się wybierzemy
174.gif
:-D:-D:-D:rofl2::rofl2: jakie muły mają Ci faceci:dry::dry: a co pod tymi listeczkami??
023.gif
bo nie widzę:dry::-D:-D:-D

reklama
Dzień dobry Kobitki :tak::-D

Moje dziecko od godziny już nie śpi :baffled: .....teraz bawi się grzechotką :tak:....skąd ona ma tyle energii :crazy:

Poza tym to wczoraj miałam mały sajgon w domu :crazy:
Potrzebuję walca bo inaczej gołymi rękami zatłukę swojego szwagra........nienawidzę go:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

U nas "kochany" tatus ma juz dupe na boku (starczyl na to weekend)...

Wyprowadza sie do wrocka do nowej pracy, bedzie tez blisko niej bo beda razem nawet pracowac...
Do tej pory noe wyrazil nawet checi przed wyjazdem zeby malego zobaczyc... A od piatku go juz nie bedzie :-/...
Zreszta juz zapowiedzialam ze go nie wpuszcze, wizyty ma w 2 i 4 sobote miesiaca ustalone sadownie wiec niech sie wtedy zjawi synka ogladac :-/
Jego matka do mnie dzwonila. Jest wkurzona i to strasznie. Nie sadzila ze ma takiego dupka za syna. Chociaz chwilami zastanawiam sie czy jej wierzyc...
W kazdym razie chce sie ze mna spotkac i pogadac...

Witam słonecznie:-D
Cara tule czule.
Aluśka a masz po ręką parasol???
Z rana donosze,że napisałm wczoraj Marcie,że za nią tęsknimy i taką oto odpowiedz dostałam:
"Ja tyż, łeb i ząb boli;-(,Jul krosty od pieluch;-(,bida aż mlaszcze;-(,zróbcie zrzute na rachunki(żart), jak przyślą stypendium to oddam.Lachony górą".
Śpiesze równiez donieść,że Karollo od rana bawi się moją niebieską torebką..Hmmm..Czyżby dwa odcinki Tubisiów taki miało na niego wpływ????O cholibka;-);-)

reklama
Witam słonecznie:-D
Cara tule czule.
Aluśka a masz po ręką parasol???
Z rana donosze,że napisałm wczoraj Marcie,że za nią tęsknimy i taką oto odpowiedz dostałam:
"Ja tyż, łeb i ząb boli;-(,Jul krosty od pieluch;-(,bida aż mlaszcze;-(,zróbcie zrzute na rachunki(żart), jak przyślą stypendium to oddam.Lachony górą".
Śpiesze równiez donieść,że Karollo od rana bawi się moją niebieską torebką..Hmmm..Czyżby dwa odcinki Tubisiów taki miało na niego wpływ????O cholibka;-);-)

Hehe dlatego moj mlody tubisiow nie odgala :p...
A tak na serio to sie ich boi...

Moj maly cala noc strasznie plakal i stekal... Nie zrobil nic siusiu.... W czwartek idziemy do chirurga powiedziec ze naciaganie skorki nic nie dalo, niech mu w koncu naciecie zrobi

Do góry