reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Wiecie co....idę posprzątać chałupkę, bo tak rzuciłam kątem oka na moje mieszkanie i ......zaczynam podejrzewać, że jakieś tornado przeleciało :szok:

A najgorzej nie cirpię jak wstaję rano i mam mega bajzel w domu.

nooo to do potem :tak:

Powiem Wam jedno...takich nierowno majacych babaek jak Wy ze swieca szukac!!!! MAMY PIJACE W DOMU GORA!!!! :-):rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::elvis:
Megusek a czy ty widziałaś żeby tu któraś DZISIAJ piła:dry::dry:
006.gif
bo ja nieee:-D:-D:-D:-D

Wiecie co....idę posprzątać chałupkę, bo tak rzuciłam kątem oka na moje mieszkanie i ......zaczynam podejrzewać, że jakieś tornado przeleciało :szok:

A najgorzej nie cirpię jak wstaję rano i mam mega bajzel w domu.

nooo to do potem :tak:
Sewa mogę pomóc:tak::tak: jak masz pranko to podrzucaj bo mi już 3 się kończy
016.gif

Bodzia łał jak ty piękniście wylądasz po tej maseczce:szok:
Madżka to ja ci do pranka moje łobuziaki podrzucę. A co do picia to gdzieś mi się rzuciło w oczęta że Megusek z Kasią rządziły dziś:tak:

Mój płaczek na przestrzeni miesięcy ;-)

No, mamy pijące nieźle pogięte są, ale od tego się nie umiera :laugh2:
Bodzia, mój zięć cudny, przystojniak jak się patrzy, szkoda że taki młody ;-):-p bo i ja bym się na listę zaciągnęła :-D
Idę pranko rozwieszać i chyba kąpiel zapodam, póki nic w tv nie ma ciekawego :tak:.

Trochę moich ludzików
70.gif
z dzisiejszego spacerku:

słoneczko prosto w oczy

mmmm parówa

Madzia śmieszka

tu na was zaczekam

ciekawe czy nie wpadnę

oddawaj czpkę

do domku

reklama
Do góry