reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Madźka, a jaki masz aparat, jesli można wiedzieć?? Bo ja zakupiłam kilka miechów temu Fuji FinePix s6500 i coraz częściej żałuję, że nie mam malutkiej, kieszonkowej cyfrówki :sorry2:. Bo zanim ja aparat wyciągnę z futerału to Oliwka w tym czasie robi milion min a jak już mam w łapach aparat to ona ucieka :dry:. Dlatego też jakiś czas temu naciągnęłam małża na drugą komórkę, z aparatem 3mpx i autofocusem, dzięki temu udaje mi się uchwycić ciekawe momenty ;-)

A my właśnie pożarłyśmy z Oliwką całą poczkę chrupków kukurydzianych :sorry2:, tzn. Olinka jeszcze wcina, ale zabrała do swojego pokoju, chyba nie chce się ze mną dzielić :dry:

w ogole dzis grzeczna nadzwyczjnie:) a jak wrocilysmy to spala tak slodko, ze az zal mi bylo ja przenosic z fotelika....:)

Załączniki

• 02.04.2008 001.JPG
    02.04.2008 001.JPG
    43 KB · Wyświetleń: 37
Lachonyyyy
Właśnie przyszła gra Małża Need For Speed z Allegro więc pewnie jak wróci z pracy to mnie wykopie z kompa...Buuuu
Kto mi podaruje laptop????

Bodzia podrzuć też do Lublina kilka naleśniczków bo wyglądają bardzo apetycznie:-):tak:
Kasia ładnie Ci córeczka waży :tak: a na foteczce uroczo wygląda....tak słodko sobie śpi...:-):tak::laugh2:

reklama
Cześc lachonki.:-)
Ja tak z doskoku. Od rana Was podczytuję i dopiero teraz doczytałam. Choc muszę przyznać, że nie pamiętam.:zawstydzona/y: Zresztą tą wiadomość piszę już chyba dore z pół godziny, bo w miedzy czasie Grześ sie obudził, Maćkowi dawałam jeść...itd.itp.:baffled::rofl2:

Do góry