reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

chyba pojde spac bo juz sie z lekka wstawilam a tu nikogo do polewania ni ma...a aaco ak bede siedziec
Megusek
003.gif

reklama
Ja juz calkiem serio mowie dobranoc...a Ty masz malego karmic wiec tez za duzo juz nie pij....do jutra!.........a jutro bedzie futro hehhe i tak juz nikt nie widzic coo tu pisze bo tu same staruszki zagladaja...wiec ble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble blee ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble ble i po co tyle pic.e ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble bleble ble ble...

Zapomniałam.
Marta za stypendium musi zapłacic studia, więc dłużej będziemy na nia czekać.Jutro postara się kliknąć od sąsiadki.Jul prześlizgnął się po odkurzeczu i stłókł nos.
Teraz juz znikam..
021.gif
nie no ja się zastrzelę:-:)-( zrzutę koniecznie robimy
012.gif
Martaaaaa, odbijemy Cię z rąk tych złych ludzi co ci interneta odcieliiii
011.gif
. Buziole dla Jula w ten nosek stłuczony
007.gif

dobranoc domóweczki
002.gif
nie będę samotnie tu kukać:no::no:idę sobie poczytac w wannie i mleczka ciepłego się napić:tak:śnijcie słodkie senki
037.gif
do juterka;-)

Cześć domowe mamusie!

Wątek przeokropnie dłuuuuuuugi. Martwię się, że juz za późno na zadomowienie się tutaj, bo Wy już macie swoją elitę!!!!!!! A przeczytać wszystkiego nie jestem w stanie! Ja siedzę w domku od końca września 2006 i nie zanosi się na to, że wrócę szybko do pracy. No chyba, że na chwilę, by mi płacili dalej za ciążowe L4. Zazdroszczę Wam, że jesteście tu takie zadomowione, bo mi często brakuje kontaktu z ludźmi, a Wam jak widzę nie z powodu tych wirtualnych spotkań!
Pozdrawiam i proszę o przygarnięcie.

Cześć domowe mamusie!

Wątek przeokropnie dłuuuuuuugi. Martwię się, że juz za późno na zadomowienie się tutaj, bo Wy już macie swoją elitę!!!!!!! A przeczytać wszystkiego nie jestem w stanie! Ja siedzę w domku od końca września 2006 i nie zanosi się na to, że wrócę szybko do pracy. No chyba, że na chwilę, by mi płacili dalej za ciążowe L4. Zazdroszczę Wam, że jesteście tu takie zadomowione, bo mi często brakuje kontaktu z ludźmi, a Wam jak widzę nie z powodu tych wirtualnych spotkań!
Witaj i pisz z nami napewno się zadomowisz na domówkach:-) Bo tu same lachony sa także spoko:-D
My już wstani, kurde instalowałam wczoraj skaner i działał a dziś już nie dizłaa:-( Nie wiem co jest cholerka no:angry: JAk tym zaraz pizgnę przez okno to będzie spokój:angry:
Wojtek spał do 6 rana od 20:-) Superek:-)
Madźka ja zawsze grze cznie teraz bo M nie ma to wiesz...:-(
Michał jeszcze w piżamie bo mamusi sie nie chce dziecka ubrać hihi, cholera lenia mam jakiegoś:-) W sumie jak zawsze hahaha
Szkoda że Marty nie ma:-( Niech poda numer konta to jej zrzute zrobimy i już:-) Ja mogę zapłacic za neta nie ma problemu:-)Oby tylko była z nami:-) Biedny Mały, nosek zbity, dobrze że nie złamany....
OK ide walczyć z tym skanerem:angry:
LACHONY!!!!!!!!!!!! Wstawać

Cześć Dziewczyny. Z rana mnie naszło i obiad już prawie zrobiony chatka posprzątana pranie zrobione zaraz wrzuce drugie m. się wyleguje ze Stasiem w łóżku a ja zaglądam co u Was. Widzę Madźka że znów się rozminęłyśmy.
Moję dziecię wczoraj fiknęło koziołka w leżaczku i chowamy sprzęt złowrogi.
Miłego dnia.

Cześć domowe mamusie!

Witaj i się dołącz tylko uważaj wcioągaaa

reklama
Cześć domowe mamusie!

Witaj:-D:-DOstrzegam, BB silnie uzależnia:-p:-p
Myśmy spali do 9:szok::szok:Małż nadal śpi, dziecko w piżamosku na rowerku jezdzi.Ja zara natchnienie znajde i będe robotna.
Ale imprezka czytałam udana bardzo było no to superowo:-D:-D

Do góry