reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
A nie mówiłam ?? Nawet jednego słowa o mnie... Wczorajszy post został zignorowany, a dzisiaj nikt nie zatęsknił :-(. Wypisuję się z klubu lachonów, skoro mnie nie chcecie
. PHI 
Dobrej nocy

Dobrej nocy
Małagosiunia21
Witam
Lachonki????
Pocieszcie mnie smutną:-( Beczeć mi się chce, tak bardzo tęsknię za moim M:-( Jakoś tak mi smutno strasznie jest. Tak bardzo chciałabym żeby on był przy mnie.... jak to piszę to łzy mi stoją w gardle. Dziś sobota a ja zamulam przy kompie i wypłakuję się, tak źle to się jeszcze niogdy chyba nie czułam:-(
Myśłałam że będzie dobrze i że spokojnie sobie poradzę, ale widzę że słaba jestem i nie bardzo mi to idzie. Oczywiście przed wszystkimi udaję że jest ok i sie uśmiecham głupio jak ktoś o M pyta, ale w głębi serca powstrzymuję łzy bo jak tylko o nim myślę od razu beczeć mi się chce....
Nie sądziłam że go tak bardzo kocham i że będzie mi tak brakowało tych wszystkich rzeczy, prania, gotowania, sprzątanai po nim, kłutni, wszytkiego....
Pocieszcie mnie smutną:-( Beczeć mi się chce, tak bardzo tęsknię za moim M:-( Jakoś tak mi smutno strasznie jest. Tak bardzo chciałabym żeby on był przy mnie.... jak to piszę to łzy mi stoją w gardle. Dziś sobota a ja zamulam przy kompie i wypłakuję się, tak źle to się jeszcze niogdy chyba nie czułam:-(
Myśłałam że będzie dobrze i że spokojnie sobie poradzę, ale widzę że słaba jestem i nie bardzo mi to idzie. Oczywiście przed wszystkimi udaję że jest ok i sie uśmiecham głupio jak ktoś o M pyta, ale w głębi serca powstrzymuję łzy bo jak tylko o nim myślę od razu beczeć mi się chce....
Nie sądziłam że go tak bardzo kocham i że będzie mi tak brakowało tych wszystkich rzeczy, prania, gotowania, sprzątanai po nim, kłutni, wszytkiego....
sikoreczka79
Fanka BB :)
się wypisujesz? Nie rób tego bo płakac będęA nie mówiłam ?? Nawet jednego słowa o mnie... Wczorajszy post został zignorowany, a dzisiaj nikt nie zatęsknił :-(. Wypisuję się z klubu lachonów, skoro mnie nie chcecie. PHI
Dobrej nocy

sikoreczka79
Kochana moja! Płacz jeżeli ci smutno! Jeszcze troszkę i będziecie razem! Spójrz na swój dolny suwaczek! To naprawdę minie szybko! TULĘ CIĘ MOOOOOCNO!Lachonki????

Małagosiunia21
Witam
Sikorka dzięki, ja w sumie jestem silna ale czasem mam jakies takie przebłyski osłabienia ogólnego i cos pęka :-( Tak jak dziś.... Ale już nie smuce...
Powiedz lepiej jak synek zasnął bez problemu??
Powiedz lepiej jak synek zasnął bez problemu??
sikoreczka79

sikoreczka79
Synuś już lepiej! Zasnął beż problemu! Tylko mi córcia kaszle
Nic tylko załamac się

sikoreczka79
Lasencje! A wy co prace domowe odrabiata
A ja tu czekam taka wyelegancona na impresssssssssssssssssssskę

reklama
sikoreczka79
Nikogo nie ma TRALALALALALALALA.........
To ja pośpiewam TRALALALALALALA.........
Nic że fałszuję TRALALALALLALALAL.........
Tego nie czuję TRALALALALALALALL.........
To ja pośpiewam TRALALALALALALA.........
Nic że fałszuję TRALALALALLALALAL.........
Tego nie czuję TRALALALALALALALL.........

Podziel się: