reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
podpisuje sie pod zdaniem Madzki....

Bylismy na łące! Zrobiliśmy dużo zdjec może potem jakie rzuce ;-) Ale fajnie bylo, troche wiuchalo ale Kubie zalozylam na czape kaptur i bylo git :-)
Madzka masz te wczorajsze schabowe jeszcze ...zglodnialam po tym spacerku ...;-)

Bodzia a cuż ty się tak zmieniasz? Przed chwilką diablica teraz kocica:-D
Meg czekamy na fotki! My też pospacerowali ale nie udało mi się za dużo napstrykac:sorry2:
Madzka żebyś wiedziała że wiecznie coś:-( Jeszcze siorka wczoraj dzwoniła że jej mała ma anginę. No cuż się dziwic jak u nas byli:baffled:

Witajcie ja dziś szału dostanę normalnie:angry: Dzieciaki wyją jak opętane.... Już nei mam cierpliwości na nei, szok poprostu :angry::angry:
Zabrałam Michałowi smoka i teraz wyje bo chce titi, oszaleć można, ale stwierdziłam że koniec nie dostanie więcej. Wojtek wyje w łóżeczku bo ja już nei mam siły na niego i jeszcze mu krzywdę zrobię.... Chyba jak M wróci będe siwa...:-(
Co do wzrostu to ja mam 177cm Miochał na 2 lata miał 103 cm a Wojtas na 12 tygodni 72 cm więc chyba dość duzi jesteśmy:-)
Ok spadam bo Wojtek już wyć nie może.... Zaraz pewnie Miochał zacznie jak nie jeden to drugi szł pał normalnie:angry:

Ptaszynko bo mi za bardzo migotała ta diablica.W oryginale tam co innego migało:dry:Małegożonka ni ma nadal:dry:

Meg fajny spacerek mieliście na wiosennej łące:-):-)a co do schabowych to dzisiaj placuszki sewy robię, ale oczywiście się podzielę jak już uwarzę:-D
Małagosiunia meliskę walnij bo nie zdzierżysz coś widzę:huh::huh:
Bodzia znowu wydanie uwodzicielskie widzę;-):blink::-D

Małgosiunia jak ja cię rozumię! Moje dzieciary podłe humorki mają prawie zawsze parami:dry: Ja jedno kończy wyc to drugie zaczyna i tak w kółko:angry: Tulę mocno:tak:
Bodzia u mnie nic nie migało:no:

reklama
Do góry