E 

reklama

Lolek.Mąż jkoś się po podłodze ostatnio nie rzucaBodzia podnieś męża z podłogi i powiedz żeby nie histeryzował bo Ty lachonisz
A jesli to Lolek to współczuje;-)

LOLO;-);-)Bodzia napisz szybko który sie rzuca bo tyż się niepokoje.
Meg radosny spacer, fajne zdjątka:-):-)
Podpisuje się SUPERRRRRRRmegusekkkkkkkkkkkk supe foty,,,,fajna pogoda...sliczna parkaaa z was,,hee
Sąsiadni an tym naszym podwórku paskudnym siedzą.W zeszłym roku tyz bym siedzieła ale....
Jednej nie lubie a po tekście jaki walneła jak myśłała,że poroniła to mam ochote na nia napluć.
A druga chciała ciąże usnąc bo na piffko ja stac a na tablety nie.To ta co z 6 w ciąży.No i jak je widze to mi się nóz do ręki pcha....

E 

Ewcia81
Gość
Madźka dzon dozn,,jana darmo nie stawiam zarełka....

sikoreczka79
Fanka BB :)
Ewciaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wyżera łał. Jakbym wiedziała to bym chińczyka nie jadła

Madzka cieszę się że zadzwoniłaś

Madzka cieszę się że zadzwoniłaś

E 

Ewcia81
Gość
no ale masz szczescieeeWow, wracam po całym dniu i co widzę...... na imprezkę się załapałam
wirtualnie zjesz jeszzcze cos,,msusiszEwciaaaaaaaaaaaaaaaaa ale wyżera łał. Jakbym wiedziała to bym chińczyka nie jadła
a swoja droga,poszlabym gdzies a taka wyzerke,,,albo sam bym zrobila,,lubie robic niama na imprezkeeee
ewcia ja mam w czerwcu chrzciny Szymka, wpadaj;-)a swoja droga,poszlabym gdzies a taka wyzerke,,,albo sam bym zrobila,,lubie robic niama na imprezkeeee

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
reklama

Podziel się:

aleś sie ..... wyzwoliła koffana
aleś sie ..... wyzwoliła koffana