reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

16_8_3.gif
mówiłam zebys wczoraj tego horrora nie oglądała bo się wystraszyłaś i zobacz:dry::dry:tak ci zostało:rofl2::-D:-D:-Dboski awatar

reklama
Alarm fika na łóżku i próbuje raczkować wygląda to komicznie bo nóżki ładnie po kolankach idą a reszta łącznie z główką leży i się śłizga.to jest cudak
Madźka Tobie też pięknego dnia

u nas niestety pogoda paskudna i cały czas pada więc ze spaceru nici:-:)-:)-:)-(
ale podobno po niedzieli ma być ładnie to czekamy na to słoneczko jak na zbawienie

Alarm fika na łóżku i próbuje raczkować wygląda to komicznie bo nóżki ładnie po kolankach idą a reszta łącznie z główką leży i się śłizga.to jest cudak
Szymek też od wczoraj trenuje ostro pełzanie i coraz lepiej mu idzie:tak::tak::-Dżegnaj słodka beztrosko juz samego go na dużym łóżku nie zostawię:no:

Kurde, a moje dziecko to uzależnione od smoczka jak mamusia od BB :-DAle tak na poważnie - Oliwka w ciągu dnia prawie non stop ma smoczka w buziolu :sorry2:, a jak mówię do niej "oddaj, duża dziewczynka jesteś i nie potrzebujesz smoczka" i próbuję go odebrać to jest dzika histeria :baffled:. A w nocy śpi bez smoczka dla odmiany :dry:. Dziwoląg jakiś czy co ??
Madźka, rozbraja mnie na łopatki Twoje poczucie humoru :-D:-D:-D
Ja za chwilę jadę do Raciborza, ale JA TU JESZCZE WRÓCĘ :-p
Madziu a skąd Ty wiesz że ten dresik Oliwki to nowy :huh:??

Do później Lachonice :tak::-)

reklama
Do góry