reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kurcze to ja nie wiem bo moje dzieci jakies leniwe sa czy jak?? Wojtek o siadaniu nawet nie myśłi nie ważne czy mu coś podasz czy nie:-( Już sama nie wiem o co kaman....
Kurde Michał mi pół łóżka zalał kakaem:angry: I zaś pościel do prania cholerka...

helllol!!!:-)

u nas dzis piknie :-) 20 stopni w cieniu :laugh2::laugh2:...Kuba spal na spacerze od 15-16...i chwala mu za to...potrajkotalam sobie z przyjaciolka i zrobilam zakupki codzienne.
Potem moze Wam pokaze moja nowa fryzurke....

Kurcze to ja nie wiem bo moje dzieci jakies leniwe sa czy jak?? Wojtek o siadaniu nawet nie myśłi nie ważne czy mu coś podasz czy nie:-( Już sama nie wiem o co kaman....
Małagosiunia przecież nasze chłopaki z października oba są:tak::tak:ale to nie znaczy, ze będa rozwijać się w tym samym rytmie. Zobaczysz jak któregoś dnia ci Wojtek siądzie i powie "co jest matka gdzie mleko?!| to się zdziwisz:-D:-Da tak na serio to każde dziecko ma swoje tempo rozwoju i widocznie wojtuś potrzebuje wiecej czasu na pewne rzeczy. Szymek to już musiał się ruszyc z miejsca bo go nerw szarpał że nie widzi co się dzieje :-D:-D

Dzięki dziewczyny ale poskromiłam alarm i teraz rozwala mi klocki po całym pokoju ma zasięg rzutu chlopak ma.jeszcze 20 min i myju kacha i aśku bo nie wyrobie.Najgorzej jak z grzecznego dziecka robi soię wyjecmama nie przyzwyczajona i nerw
Mój mały jak sam usiadł miał prawie 8 mcystać mu se tez nie chce i ani jednego zęba nie ma a o raczkowaniu nie wspomne w ogóle

helllol!!!:-)

u nas dzis piknie :-) 20 stopni w cieniu :laugh2::laugh2:...Kuba spal na spacerze od 15-16...i chwala mu za to...potrajkotalam sobie z przyjaciolka i zrobilam zakupki codzienne.
Potem moze Wam pokaze moja nowa fryzurke....
Hello sis!! Toś pewnie odstresowana i zrelaksowana. My tez dziś ze Staśkiem polatalim se. Byliśmy u kandydatki na nasza bratową na pogaduchach, a przy okazji sie co nieco wyprało w praleczce, bo nasza praleczka jeszcze nie doszła do siebie. Może jutro dopiero będę w stanie cosik zdziałać. Także dziś absolutnie nie bylam PPD.
No to pochwal się fryzurka MEG:tak:

narazka lachonki lecę kolacją dzielić
7_13_5.gif
budować relacje rodzinne;-);-)zaglądne jeszcze przed senkiem może jakaś fiesta będzie??
8_11_1.gif

Heloł! Dwie godzinki na dworku urzędowalim. Ciepło że hoho. Madzia się rozbierała w piaskownicy: zdjęła kurtkę, sweterek i czapkę, a jak ją ubrałam to zaczęła się po swojemu drzec. Koledzy zaraz z piaskownicy pouciekali:szok: No ja im się nie dziwię przy takich decybelach:baffled: Idę kąpac bo się mała roznegliżowała:sorry2: Cholibka też się nie miała czego nauczyc tylko rozbierania:dry: Wpadnę potem na dżamprezę:tak::-D:laugh2:

Hello sis!! Toś pewnie odstresowana i zrelaksowana. My tez dziś ze Staśkiem polatalim se. Byliśmy u kandydatki na nasza bratową na pogaduchach, a przy okazji sie co nieco wyprało w praleczce, bo nasza praleczka jeszcze nie doszła do siebie. Może jutro dopiero będę w stanie cosik zdziałać. Także dziś absolutnie nie bylam PPD.
No to pochwal się fryzurka MEG:tak:
Ano lepiej sister tera mi...jeszcze brak piffka bylo no ale przy dziecku sie nei pije....Wystarczy ze z Wami pije ;-):-p
Alez ta praleczka masz....oby zadzialala predko!

Heloł! Dwie godzinki na dworku urzędowalim. Ciepło że hoho. Madzia się rozbierała w piaskownicy: zdjęła kurtkę, sweterek i czapkę, a jak ją ubrałam to zaczęła się po swojemu drzec. Koledzy zaraz z piaskownicy pouciekali:szok: No ja im się nie dziwię przy takich decybelach:baffled: Idę kąpac bo się mała roznegliżowała:sorry2: Cholibka też się nie miała czego nauczyc tylko rozbierania:dry: Wpadnę potem na dżamprezę:tak::-D:laugh2:
Madzia sie rozbiera...no nie...;-):-D:-D

a tam wygladam z artystycznym nieladem na glowie...i czuje sie fajnie, bo ja mam raczej cienkie wlosy i jak je tak powywijam jest ich ...jak widac ;-)( a odrosty jutro cos fryzjerka naprawi ;-)

reklama
Meg ale uśmiech :-) Fryz fajny tylko mi obcy bo ja mam strasznie gęste włosy i taka fryzura wyglądałaby u mnie strasznie, ale u Ciebie jest jak najbardziej si:-)
Madźka no ja mam nadzieję że moje dziecko dogoni swojego kumpla:-) Bo jak narazie to zostaje daleko z tyłu hihi
Jak ja zazdroszczę wam pięnej pogody...:-( U nas cały dzień pada, leje, wieje i jest bez sensu...
Dzieci wykąpane i śpią grzecznie także luz z M pogadam sobie spokojnie:-)

Do góry