reklama
Smykam Lachnki! Jadę się odstresowac do reala. Męża i dzieci pozostawiam w domuBużka;-)
to ja (zaczekaj zjem tylko)z Toba!!!! Do Mediamarktu chodzmy tez :-)

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Widzisz kochana, bo u mnie ta zaraza(PPD) to ma charakter raczej napadowy....a mieszkasz na dworcu? bo tam najbardziej pizdzi!!
no wiesz...mam duuuuzy ogrodekniech Twoi zabiora koce, kanapki i napoje chlodzace ;-)
No nie wierze ze lubisz sie obijac bo tu PPD-ostwo szerzysz...siora cos bujasz:-)

Kasia Irlandka
Wiesz siostro, te napady nie są szkodliwe dla otoczenia, można wręcz powiedziec ze to niska szkodliwość społeczna czynu przemawia za tym bym sie jednak nie leczyła. No i częstotliwość też nie za wysoka także jest OK.Kasia...to musisz zaczac sie elczyc....pomysl o tym! :-) tak tak...
Sikooorkaaaa czeeekaj...ja juz ubrana. To lecim....ktos ma jakas liste zakupow? ;-) to Sikorko najpierw ten real? potem emdia...potem na ciacho...co? ;-)

sikoreczka79
Fanka BB :)
czekałam i czekałam i nigdzie cię nie widziałamKasia...to musisz zaczac sie elczyc....pomysl o tym! :-) tak tak...
Sikooorkaaaa czeeekaj...ja juz ubrana. To lecim....ktos ma jakas liste zakupow? ;-) to Sikorko najpierw ten real? potem emdia...potem na ciacho...co? ;-)

ufff uspokoilas mnie :-)Wiesz siostro, te napady nie są szkodliwe dla otoczenia, można wręcz powiedziec ze to niska szkodliwość społeczna czynu przemawia za tym bym sie jednak nie leczyła. No i częstotliwość też nie za wysoka także jest OK.
![]()

no sorry...ale wiesz jak ja weszlam na stoisko z plytami w tym media to ...przepadlam...ale ciacho mam dla Ciebie nie mysl sobieczekałam i czekałam i nigdzie cię nie widziałama takiego miałam smaka na to ciacho
![]()
Kasia Irlandka
A co takiego przykuło Twoja uwagę na tak długo??ufff uspokoilas mnie :-)
no sorry...ale wiesz jak ja weszlam na stoisko z plytami w tym media to ...przepadlam
reklama
Kasia Irlandka
Achaaaaaa

Podziel się: