reklama
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Napar z szałwii 2-3 razy dziennie - baaardzo skuteczneLaski pokazcie sie z tymi fioletami, tez jestem przed farbowaniem i chcialabym zrobic cos napawde fajnego a nie wiem cotzn nie chce scinac tylko jakis extra kolorek zrobic.
Dziewczyny mam pytanko , laktacja mi do jednej piersi wróciła, nie wiem co z tym zrobicna poczatku myslalam ze mi przejdzie po chwili (ze to jakis wybryk) ale juz sie z miesiac utrzymuje
![]()

No proszę, bardzo ładnie, również uważam że zmiana na plusPrzed:
Zobacz załącznik 74375
Po:
Zobacz załącznik 74376
hehehe,lepiej się czuję i każdy mówi że jestem jak kameleon bo zawsze z ciemnych robię jasne i na odwrót![]()

Bo się popłaczę ze śmiechuWitam dziewuszki, wszystkie piękne i młode:-)
Miałam dzisiaj tylko 3 pobudki nocne, ale spoko wszystko do przeżycia.
Słyszałam kiedyś że na ból głowy to jest dobra aspiryna ale i nie tylko na to, jako środek antykonpepcyjny jest też znakomita. Jak osiągnąć antykoncepcję aspirynową? Trzymać aspirynę między kolanami tak żeby nie wypadła ;-):-)
![]()

W sumie to dziwne że po takim czasie mleczko wróciłoNo właśnnie ja skonczylam Igora karmic jak mial 10 miesiecy, a teraz mi wróciłoa Igor ma ponad 2 lata. Na początku myśałąm ze jest w ciąży
ale nie jestm i nie wiem co z tym zrobic bo to troche uziażliwe sie dla mnie robi

sewuś, te praktyki to jeszcze nic, na II roku m.in. będę musiała odbyć praktykę w domu dziecka lub jakimś pogotowiu opiekuńczym, a na III roku w poprawczaku albo w zakładzie karnyminna oj powiem Ci, że nie zazdroszczę tych p[raktyk, trzymam kciuki, aby wszysko poszło po Twojej myśli.
Dzwoniłam do zakładu w sprawie DVD padł procesornaprawa 500 zł
odpuszczam, dołożę kasę i kupię nowe
![]()

A co do DVD to popieram, nie warto takiej kasy wywalać na naprawę jak można w tej cenie kupić nowe. Ja też czekam na info z serwisu w sprawie naszej nagrywarki stacjonarnej DVD, co to swojego czasu przestała odtwarzać płyty z muzą i inne, odtwarzała tylko filmy na dvd

A kiedyś J. na imprezie dał komuś w łapy aparat i aparat upadł, coś się potłukło, wysłał do serwisu i okazało się że koszt naprawy jest o 200 zł wiekszy niż ten sam aparat nowy, w sklepie

Ja od mamy wróciłam, mam doła, płakać mi się chce...................................:-(
Marta1981
Rodzyneczka
Ja na chwilkę,żyjemy.Jul ma 3 ząbki,lewa górna jedynka wyszła,mnie zębole boilą i dzisiaj byłam u dentysty.Pisać szybko,bo ja od sasiadki i Jul narobił.
MartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaJa na chwilkę,żyjemy.Jul ma 3 ząbki,lewa górna jedynka wyszła,mnie zębole boilą i dzisiaj byłam u dentysty.Pisać szybko,bo ja od sasiadki i Jul narobił.
no nareszcie jak idzie pisanie???kiedy kombek robisz??
Marta1981
Rodzyneczka
W piątek do promotora,mąż kumpeli wybiera mi materiały.Na stałe to chyba poi 27-ym będę.Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no nareszcie jak idzie pisanie???kiedy kombek robisz??
W piątek do promotora,mąż kumpeli wybiera mi materiały.Na stałe to chyba poi 27-ym będę.

trzymam kciukasy za prackę, żebys potem duużo czasu miała na BB;-);-)co na obiad dzisiaj?;-)

Marta1981
Rodzyneczka
Wczorajszy krupnik i przedwczorajsze pierogi z kaszą gryczaną i serem;-)
.

reklama
Podziel się: