reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wiecie co, przeszłam chyba najgorszy zawód w życiu... Miałam w planie wyrzucić w końcu mąłżowi to co we mnie siedzi na temat mojej mamy... Nim zaczęłam, on się dowiedział że jego pierworodna z Holandii za tydzień przyjeżdża, z którą się nie lubię, więc zwątpiłam... I nie wiem czy psuć mu radość że jego córka przyjeżdża czy dalej tłumić wszystko w sobie....................................................

reklama
No dobra.Musiałam zmienić nr gg 8907529 i założyć i zrobić mały porządek w zanjomych na NK.Poełniłam błąd,że pododawałm niektóre osoby...Cóz trudno:-D
Inna ja myśLe,że powninnaś znim porozmawiać.Pamiętaj TY powninnaś myśleć przede wszystkim o sobie:tak::tak:Ja właśnie podjełam decyzje.DOŚĆ MAM ZADOWALANIA INNYCH!!!TERAZ BĘDE ZADOWALAĆ SIEBIE!!!
27 lat do tego dochodziłam:dry::dry:
A jak nabiore odwagi to może Wam powiem czemu mam depresje.
KOCHAM WAS. JESTEŚCIE JEDYNYMI I NAJLEPSZYMI PRZYJACIÓŁKAMI MOIMI.

Bodzinka,koffana co z tą depresją?co się dzieje?:-(
Straciłam odwage:-p:-pA może po prostu nie chce żebyście się nademną użalały???Teraz jestrem szczęśliwa, ma dobrego męża, cudownego synka, teściowa tyz fajna;-);-)A moim ojczymie staram się nie pamiętac...Po co??? To było 13 lat temu....I nie odwróce czasu...A teraz jest dobrze.. właśnie wywaliłam ze znajomych "przyjaciółke" wtrącalską..No i przykro mi sie zrobiło bo myślałam po tylu latch....Pomyliłam sie...
Iiwka ślicznie wyglądasz:-D:-D:-D

A zresztą co mi zależy...Dobra...Wyrzuce to z siebie...
W wieku 14 lat byłam molestowana.Mama się rozwiodłą i jej kolejny mąż znęcał się nad nami psychicznie..Starciłam przyjaciół jak zaczełam chorować,mam bardzo niskie poczucie własnej wartości, przejmuje sie tym co mówią i myślą o mnie inni choć coraz mniej i jestem mało asertywan...
Ale teraz mam miłość mojego zycia KAROLKA i jest dobrze:tak::tak:

Dzien dobry. U nas strasznie leje,wiec przymusowe siedzenie w domu ( a miałam iść kupić sobie firanki):baffled:. Obiad już się gotuje - ależ już pachną te gołabki - nie mogę się doczekać ich jedzenia;-):tak::-p:laugh2:

Bodzia wspólczuję ci przeżyć w przeszłości:-:)-(. Pamiętaj,że jesteś fajną babką, najwspanialszą mamą dla Karolka i żoną dla twojego M i nie przejmuj się jakimś głupim gadaniem czy tym co myślą inni...jesteś wyjątkową kobietą:tak:
No a jeśli cię dopadnie jakiś dół zawsze masz nas:-)

Iwona jakie firanki????
Karollo wstał i znowu śpi:tak:
A ja wreszcie do tego banku bym musiała hihiihhii;-);-)
No i mam ochote na zupke...Mniammmmm
No i zmaiast PPD to ja robiłam porządek na kompie:rofl2::rofl2:

reklama
Ja lubie nowe firanki.....Najczęsciej od babci albo tesciowej dostaje:tak:Ostatnio dostałam takie co się prasuje z woalu cudne:-D:-D

Do góry