reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry:tak:

Ja to dzisiaj jakaś niemrawa jestem..... :baffled:wzięłam Amandę na ręce i się potknęłam :szok::szok: ....przytuliłam mocno małą żeby zamortyzować upadek i uderzyłam plecami w szafę:baffled::no:....
.....koślawiec ze mnie że szok:szok::szok::szok:....
na szczęście Amandzi nic się nie stało:tak:...

Aluśka dobrze że nic wam sie nie stało

dzien dobry;-)ja potem ponadrabiam wczorajszy wieczór i dzisiejszy ranej - napiszę tylko ze Szymcio ma mega katar - cały nos zawalony kicha no masakra ale gorączki nie ma przynajmniej. na 18.00 do lekarza. jak zasnie to wpadne pogadać. buziaki dla wszystkich. acha - leje w Łodzi

Biedny Szymuś, buziaczek w zasmarkany nosek, ale masz godzine ustalona do lekarza, troche późno nie? ale lepsza taka niż gdyby w ogóle miał cie nie przyjąć. u mnie o tej porze to już w przychodniach nikogo nie ma.

reklama
Biedny Szymuś, buziaczek w zasmarkany nosek, ale masz godzine ustalona do lekarza, troche późno nie? ale lepsza taka niż gdyby w ogóle miał cie nie przyjąć. u mnie o tej porze to już w przychodniach nikogo nie ma.
Lekarz jest tez od rana ale taki, że dziecka najgorszego wroga bym tam nie posłała:no::no:a popołudniowy dyżur ma nasza pani pediatra, tyle, że u niej wszyscy się zabijają o miejsca - o 8 rano w rejestracji dostałam już 19 numerek:szok:
A Szymuś bawi się, jest radosny, tyle ze go strasznie męczy nochal i marudzi z tego powodu. jakbym mogła to bym mu zabrała cały ten katar :dry:zasnał:-)

19 numerek:szok: to rzeczywiście obleganą masz przychodnie, ale to świadczy o tym że jest dobra:tak:
ja też unikam jak ognia niektórych lekarzy:dry: czasem wole poczekać jeden czy dwa dni byle by isc do swojej lekarki.

....musiałam wyłączyć na parę minut monitor bo przyszła moja teściowa żeby nie słuchać wykładu na temat negatywnego wpływu siedzenia przed komputerem....:baffled::growl::growl::growl:

Jak któraś chce zrzucić parę kilo to zapraszam na diety-razem łatwiej.
Ja od kilku miesięcy wybieram się na dietę, ale jakoś dojść na nią nie mogę :-D. A polecam dietę SOUTH BEACH, w zeszłym roku z małżem stosowaliśmy i naprawdę działa, nawet jak się waga nie zmienia, to widać efekty na brzuszku, odach, itd.

i jesszcze jedno pytanko. Zastanawiam się nad sandałkami dla małego po domu. Co o tym sądzicie? Kacper cały czas jest na nogach a w skarpetkach na panelach ślizgają się mu nóżki:-(
Hmmm... Oliwka mimo że miała różne różniste paputki to i tak woli latać po mieszkaniu w skarpetkach, a najlepiej na boso. A i też mamy panele i czasem się ślizga, orły wywija, no ale jak jej zakładam paputy to mam histerię gratis więc niech sobie biega w skarpetoszkach ;-)

Aga2aga, tulam mocno
Bodzia, te sztruksy-ogrodniczki piękne :tak:. Kurczę, ja też muszę Olince kupić pelerynkę i kalosze :sorry2:
Cara, synka masz przeprzystojnego, w oczach można się zakochać i bardzo jest do Ciebie podobny :-)
Madźka, zdrówka dla Szymcia :tak:
Sikoreczka, dla Twoich tulików też zdrówka zdrówka zdrówka
W ogóle wszystkim zdrówka życzę.
Nie wiem czy coś jeszcze pisać bo skleroza mnie dopadła i nie pamiętam :baffled:
Idę karmić Potwora, bo się drze :dry:

Zakatarzonym i kaszlacym biedaczkom ZDRóWKAAAAA!!!!
Meggggg kofana dopmóz!!!!!!Bo te potwory nie chcą powiedzieć, która fryza dla mnie:rofl2:

Bodzia numero uno- fryzura na zdjeciu jest wymodelowana i modelka wyglada w niej super ( grafika komputerowa robi cuda ;-) numero duo -ale wazne jest to czy- fryzura jest praktyczna (czy nie bedzie Cie denerwowac grzywka wlazaca do oczow, czy bedzie Ci sie ja latwo modelowac?) Wiec moim skromnym zdaniem dwie ostatnie fryzury sa ok - tylko grzywke zrob krotsza troszki, wlosy pocieniowane fajnie a dlugosc faktycznie taka ze szybko odrosna...;-)

Kuba zasnal...uff, teraz to nie dam rady prz nim komputrowac bo wlazi na stol i chce ze mna...:angry:

A zresztą co mi zależy...Dobra...Wyrzuce to z siebie...
W wieku 14 lat byłam molestowana.Mama się rozwiodłą i jej kolejny mąż znęcał się nad nami psychicznie..Starciłam przyjaciół jak zaczełam chorować,mam bardzo niskie poczucie własnej wartości, przejmuje sie tym co mówią i myślą o mnie inni choć coraz mniej i jestem mało asertywan...
Ale teraz mam miłość mojego zycia KAROLKA i jest dobrze:tak::tak:
Bodzia współczuję Ci przeżyć dzieciństwa :-(
Tulę mocno:tak:
Dzisiaj dzwonimy w sprawie auta, TRZYMAJCIE kciuki, ale mocniej niż ostatnio :-p. Mam nadzieję, że jeszcze aktualna oferta :blink:

No, teraz to juz naprawdę zmykam
Inna kciukaski zaciśnięte:-D:tak:;-)
Cara bardzo ładnie wyglądasz ....
...Adaś wykapana mama:-D:-D:-D
Ja też mam podły humor:no:Wczoraj byłam u lekarza i mam raka piersi.Chcieliśmy z mężem mieć jeszcze dzieci a lekarz powiedział żeby się już nie starać bo to może zaszkodzić:-(
:-( przykro mi bardzo :-:)-( mam nadzieję że szybko się uporasz z tą chorobą...:tak:
galeria_we_dwoje_6.jpg

1694461.jpg

No i jak myślicie????
....mi się podobają te dwie :tak::-D
....ale nie potrafię doradzić co komu pasuje...:sorry2:
Cześć dziewczyny
doczytałam wszystko od wczoraj co napisałyśmy.
Wczoraj kupiłam szydełko i pani w sklepie dała mi za free 3 kolory wełny. Teraz nie wiem co robić bo normalnie przypomniało mi się z podstawówki jak się robi półsłupki i dziergam teraz, normalnie oderwać się nie mogę.
Natomiast JAśmina wczoraj od popołudnia szukała ze mną zaczepki do awanturki. Dzisiaj rano wstała zakatarzona i kaszle. Poprostu SUPER!!!!

No i chyba tyle, teraz Dawid śpi a ja lecę do Jaśminki.
Trzymajcie się cieplutko babeczki
zajrzę do Was później:tak::-)
Zdróweczka Jaśmince życzę:tak::tak:;-)
Madźka dużo zdrówka dla Szymka :tak::-:)-(

Frócilim Kochaniutkie! Jestem cała hepi bo Madziucha już jest ok i nie musimy łykac tych antybiotyków Teraz malutka sobie śpiw wózeczku, a ja pędzę jarzynki pokroic do zupki.
Madżka dzla Szymonka dużżżżżo zdróweczka
Aluśka tulaski! Dobrze że malutkiej nic się nie stało.

reklama
Mi tez sie podobaja te dwie fryzurki co Aluśce ale dobrac to nawet sobie nie potrafie odpowiedzniej:no: Chyba takze zasiegne porady :sorry2: Megusku daj znac jak bedziesz miala chwilke zeby zerknac na moja nieuczesana;-) i cos doradzic

Do góry