mam akuratnie chwile...;-)dawja do 'jak sie nie ubierac 'Mi tez sie podobaja te dwie fryzurki co Aluśce ale dobrac to nawet sobie nie potrafie odpowiedzniejChyba takze zasiegne porady
Megusku daj znac jak bedziesz miala chwilke zeby zerknac na moja nieuczesana;-) i cos doradzic
reklama
Sikoreczka super że antybiotyki macie już z głowy

Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Witać się witać z Wami. Wow sporo do nadrabiania od wczoraj...
MEG juz pisała że byłam ze Stasiem u lekarza, bo tak brzydko kaszlał i dostalismy antybiotyk. No ale młody na chorego nie wygląda. Bawi sie i rozrabia i od kompa odpycha. A wczoraj jeszcze dostalismy od mojej drugiej siory bajki dla Stasia (Garfielda, Króla Lwa, Alladyna) także do kompa absolutnie nie miałam dostępu.
MEG juz pisała że byłam ze Stasiem u lekarza, bo tak brzydko kaszlał i dostalismy antybiotyk. No ale młody na chorego nie wygląda. Bawi sie i rozrabia i od kompa odpycha. A wczoraj jeszcze dostalismy od mojej drugiej siory bajki dla Stasia (Garfielda, Króla Lwa, Alladyna) także do kompa absolutnie nie miałam dostępu.
Madźka zdrówka dla Szymusia
Sikoreczka super że Madzia zdrowa i zdrówka dla Adrianka
Iwka ja też mam papucie dla małego z zetpolu i jestem zadowolona ładnie trzymają nóżkę polecam a i cena przystępna
Mi się w końcu udało uśpić małgo i mam chwilkę tyle że w domu oprócz tego że obiad dla małego wstawiony nic nie zrobione bo Stasiowi się alarm załaczył i tylko czekałam kiedy sąsiadka pryjdzie że go maltretuje i zdążyłam się dowiedzieć że nie mam ambicji i ogólnie mało sobą reprezentuję bo mam już duże dziecko i ciągle w domu siedzę zamiast do pracy w kńcu iść.No leniwiec ze mnie paskudny
Iwka ja też mam papucie dla małego z zetpolu i jestem zadowolona ładnie trzymają nóżkę polecam a i cena przystępna
Mi się w końcu udało uśpić małgo i mam chwilkę tyle że w domu oprócz tego że obiad dla małego wstawiony nic nie zrobione bo Stasiowi się alarm załaczył i tylko czekałam kiedy sąsiadka pryjdzie że go maltretuje i zdążyłam się dowiedzieć że nie mam ambicji i ogólnie mało sobą reprezentuję bo mam już duże dziecko i ciągle w domu siedzę zamiast do pracy w kńcu iść.No leniwiec ze mnie paskudny
Agatka_BB
IX Lachon BB
Madźka zdrówka dla Szymusia
HAHAHAHAHA

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla
. Biedak, głowa go strasznie boli 
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto
chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz

Bezdzietna koleżankaHAHAHAHAHAa kto to taki mądry, nich sie pocałuje jak tobie jest dobrze
;-)

Samochodzik cacko naprawdę trzymam kciuki.A przy okazji możesz Madźkę odwiedzić;-)Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla. Biedak, głowa go strasznie boli
chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz![]()

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
następnym razem powiedz jej żeby sprawdziła czy jej nie ma za drzwiami!!!!!! Każdy żyje tak jak chce i jak mu odpowiada, a nie że jeden jest więcej wart od drugiegoBezdzietna koleżankaoczywiście z troski omnie i moje dobro to wszystko.Przywykłam wcześniej pół roku truła że mój m. ma zła pracę teraz ja jestem niewiele warta echhh oby w końcu wpadła;-)
![]()

A tak na marginesie to ja już całkiem bezwartościowa jestem, bo 5 lat siedzę w domu

Podziel się: