reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dziekujemy wszystkim lachonkom za zyczenia zdrówka
15_10_6.gif
jakoś dzisiaj jestem w nastroju nie przysiadalnym i pisac mi sie nie chce:dry::dry:ide pobawić Młodego bo znów go bawół dopadł

Frócilim Kochaniutkie! Jestem cała hepi bo Madziucha już jest ok i nie musimy łykac tych antybiotyków Teraz malutka sobie śpiw wózeczku, a ja pędzę jarzynki pokroic do zupki.
Madżka dzla Szymonka dużżżżżo zdróweczka
Aluśka tulaski! Dobrze że malutkiej nic się nie stało.

Sikoreczka super że antybiotyki macie już z głowy:tak::tak::tak:

Witać się witać z Wami. Wow sporo do nadrabiania od wczoraj...
MEG juz pisała że byłam ze Stasiem u lekarza, bo tak brzydko kaszlał i dostalismy antybiotyk. No ale młody na chorego nie wygląda. Bawi sie i rozrabia i od kompa odpycha. A wczoraj jeszcze dostalismy od mojej drugiej siory bajki dla Stasia (Garfielda, Króla Lwa, Alladyna) także do kompa absolutnie nie miałam dostępu.

Madźka zdrówka dla Szymusia
Sikoreczka super że Madzia zdrowa i zdrówka dla Adrianka
Iwka ja też mam papucie dla małego z zetpolu i jestem zadowolona ładnie trzymają nóżkę polecam a i cena przystępna
Mi się w końcu udało uśpić małgo i mam chwilkę tyle że w domu oprócz tego że obiad dla małego wstawiony nic nie zrobione bo Stasiowi się alarm załaczył i tylko czekałam kiedy sąsiadka pryjdzie że go maltretuje i zdążyłam się dowiedzieć że nie mam ambicji i ogólnie mało sobą reprezentuję bo mam już duże dziecko i ciągle w domu siedzę zamiast do pracy w kńcu iść.No leniwiec ze mnie paskudny

Madźka zdrówka dla Szymusia
Sikoreczka super że Madzia zdrowa i zdrówka dla Adrianka
Iwka ja też mam papucie dla małego z zetpolu i jestem zadowolona ładnie trzymają nóżkę polecam a i cena przystępna
Mi się w końcu udało uśpić małgo i mam chwilkę tyle że w domu oprócz tego że obiad dla małego wstawiony nic nie zrobione bo Stasiowi się alarm załaczył i tylko czekałam kiedy sąsiadka pryjdzie że go maltretuje i zdążyłam się dowiedzieć że nie mam ambicji i ogólnie mało sobą reprezentuję bo mam już duże dziecko i ciągle w domu siedzę zamiast do pracy w kńcu iść.No leniwiec ze mnie paskudny

HAHAHAHAHA:rofl2: a kto to taki mądry, nich sie pocałuje jak tobie jest dobrze:-p:crazy:;-)

Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla :laugh2:. Biedak, głowa go strasznie boli :-D
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz :-p

Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla :laugh2:. Biedak, głowa go strasznie boli :-D
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz :-p
Samochodzik cacko naprawdę trzymam kciuki.A przy okazji możesz Madźkę odwiedzić;-):-D:-D

reklama
Bezdzietna koleżanka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście z troski omnie i moje dobro to wszystko.Przywykłam wcześniej pół roku truła że mój m. ma zła pracę teraz ja jestem niewiele warta echhh oby w końcu wpadła;-):tak::rofl2:
następnym razem powiedz jej żeby sprawdziła czy jej nie ma za drzwiami!!!!!! Każdy żyje tak jak chce i jak mu odpowiada, a nie że jeden jest więcej wart od drugiego:wściekła/y: Powiem szczerze że ty masz coś o wiele cenniejszego niż praca i wszysktkie pieniądze świata: masz Stasia a to ogromny skarb!!
A tak na marginesie to ja już całkiem bezwartościowa jestem, bo 5 lat siedzę w domu:rofl2:

Do góry