reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Mi się w końcu udało uśpić małgo i mam chwilkę tyle że w domu oprócz tego że obiad dla małego wstawiony nic nie zrobione bo Stasiowi się alarm załaczył i tylko czekałam kiedy sąsiadka pryjdzie że go maltretuje i zdążyłam się dowiedzieć że nie mam ambicji i ogólnie mało sobą reprezentuję bo mam już duże dziecko i ciągle w domu siedzę zamiast do pracy w kńcu iść.No leniwiec ze mnie paskudny
Ja to trza:
10_1_132.gif
Tutaj to większość "bezużyteczne leniwce"...:rofl2:

Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla :laugh2:. Biedak, głowa go strasznie boli :-D
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz :-p
Super! To jeszcze mocniej trzymam kciuki, żeby się udało.:tak:

Wszystkim chorowitkom duuużo zdrówka.:-)

Bodzia
23_32_11.gif
Fajnie wyglądasz.:tak:

U nas też pojawiło się słoneczko, więc się odmeldowuję i wyruszamy na spacerwek.:-)

reklama
Dziewczyny, jest nadzieja, że tym razem uda się nam kupić autko, które sobie upatrzyłam, wiem już że oferta jest dostępna, będziemy zaraz dzwonić, tylko mój małż doprowadza się do stanu używalności po wczorajszej wizycie kumpla :laugh2:. Biedak, głowa go strasznie boli :-D
A oto ten samochód (tylko kurde kawałek trzeba jechać, ale damy rade)
Citroen C4 HDI,SERWISOWANY,SUPER !, 2005r., 1600cm3, 110KM - otoMoto

chyba już Wam pokazywałam, ale taka jestem podjarana, że nie mogłam się oprzeć i musiałam pokazać go jeszcze raz :-p
inna świetny samochodzik :-) kciuki mocno zaciśnięte:tak:;-)
Bezdzietna koleżanka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: oczywiście z troski omnie i moje dobro to wszystko.Przywykłam wcześniej pół roku truła że mój m. ma zła pracę teraz ja jestem niewiele warta echhh oby w końcu wpadła;-):tak::rofl2:
olać babę:dry:....zazdrośnica jedna!:growl::growl::growl:
POD WALEC JĄ!!!!!
Ja tez 5 lat nie pracuje a dziecko ma 1,5 roku ale ja bezużyteczna jestem:rofl2::rofl2:
Wybrałam fryzurke przedasotania tylko z niewielkimi innowacjami.Grzywka krótsza.No i ja nie mam prostych włosów,zeby były proste pod żelazko trza:-p:-p
Żeby nie było jestem prosto od fryzjera, ułozyła mi je fryzjerka ale mnie się nawet podoba.
UWAGA
Nie zwracac uawgi na drugi podbródek:-p:-pAcha jeszcze farbke nałoże za chwile...Reszta kasy babci wydana;-);-);-)Chyba się Lolo nie obarazi;-);-)Robiłam zdjęcie kemerką więc mogą byc nie tego...Czekam an krytyke
:laugh2::laugh2::laugh2:

Bodzia fajnie Ci w tej fryzurce :tak:;-)
a to sprawca mojej bezużyteczności;-);-);-)
Anulka rozkoszny maluszek :-D:-D:-D

A ja u fryzjera byłam z dzieckiem, które rozrabiało.No i niech mi ktos jeszcze powie,że dziecko to kula u nogi i nic się z nim nie da zrobić:-p:-p:-p:-p

A ja u fryzjera byłam z dzieckiem, które rozrabiało.No i niech mi ktos jeszcze powie,że dziecko to kula u nogi i nic się z nim nie da zrobić:-p:-p:-p:-p
ja też z moim małym chdzę fryzjerka mnie obcina a kosmetyczka bawi małego tak mam dobrze.spadam zobaczyć co uda mi się zrobić zanim alarm na nowo zawyje do później

Iiwka jak Karl miał 9 miesięcy to tez bym miała problem a teraz:-DNo nie zjem go.Moja mam pracuje, do tesciowej kawałek drogi..Jakoś trza sobie radzić:-p

Witam poobiednio ( gołąbki pyszne);-):tak:. Teraz piję kawkę. Natalka odrabia lekcje,a Kuba śpi to mam chwilkę dla siebie.

Wszystkim chorowitkom życze dużo zdrówka:tak::tak::tak:

reklama
Do góry