Gar jak gar, Ty lepiej jajek duzo kup na lane kluchy do tego rosołu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gar jak gar, Ty lepiej jajek duzo kup na lane kluchy do tego rosołu![]()
Bratowa ma luz bo od rana do wieczora siedzi w pracy i zobaczy starą wieczorem przed snemwidzisz Aluśka jakoś się zacznie układać i szkoda tracić nerwy na heterę jednąswoją drogą biedna a bratowa ...
DziękiBodzia for u![]()
Iiwka ale mus Małego na ten wieczór sprzedać;-):-)z
Dziewczyny zaczynam myśleć o specjalnym ostatnim wieczorze dla mnie i dla mojego M przed jego pójściem do woja,chciałabym by to było coś specjalnego,wyjątkowego,nie tylko jakaś tam kolacja,ale szczerze mówiąc brak mi pomysłów-błagam o pomoc!![]()
świetny pomysłA jeżeli chodzi o teściów to ja mam taki superancki pomysł: zbierzemy ich razem do kupy i spalimy na stosie![]()
o której serwujesz to wpadneIdę do sklepu po szpinak i będę tworzyc canelonni ze szpinakiemPapa!;-)
wiesz Martyna to chyba świetny pomysł i sposób na autoterapię i poukładanie wszystkiego jeszcze raz od nowa w głowieA tak w ogóle to zmieniłam temat mojej prezentacji i zamiast samobójstwa będę robić o SLA (choroba na którą choruje moja mama)...I piosenkę znalazłam odpowiednią, zespół Gościniec "Spieszmy się kochać ludzi" (to oczywiście wiersz Twardowskiego). I już nawet zaczęłam![]()
Bodzia, to jak w dym wal do mnie do IRL. Piękne słoneczko i cieplutko, i nawet nie piździ.Dzięki
Brzydsza połowa wraca.Galaretka w lodówce, kolano mie boli jak cholera, nastrój taki grobowy mam..SŁOŃCA I CIEPŁA mi brak
Inna cudny scrapik
Nie umiem odpoczac....