reklama
Martyna aleś mi gwoździa zapodałamy w piątek jedziemy po autko :-). I pytanie do Madźki za 100 punktów - będziemy jechać od strony Opola, a to nie jest Zduńska Wola tylko wioska o pieknej nazwie Czechy. Czy musimy jechać przez Łódź ??![]()

Rodzinę to Ty koffana olej z góry bo Twój mąż i Ciebie rozpieszcza i nic nikomu do tego. Żyła pewno im chodzi,że może porozpieszczać

nie no jaka wyższa pierdolencja dzisiaj z alkoholemAnula co tak będziemy po cichutku siedziec! Częstuj się
![]()

Sikoreczka może z Adrianem jakoś się jutro wyjaśni , nie zamartwiaj się na zapas.
Co do ramek to w Ikei są masakrycznie drogie w porównaniu np. z Leroy Merlin

Anula fajnie, że wypoczęliście ze Stasiem

Męż mi zasnął na kanapie, Młody już po karmionku więc lecę poleżeć i popachnieć w wannie kwadrans dłużej;-)do jutra;-):-)

Dobranoc kobitki
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Witać się z rana.
Dziecko nie dało pospać mamusi. Od 7 tak się kręciła, na mnie się kładła, niby spała, ale dla mnie co to za spanie, jak Potwór wyciąga się na mnie, rękę kładzie mi na twarzy, głowę na cycach
i co minutę zmiana pozycji
. No ale tak czy inaczej musiałam wstawać przed 8, bo do mamusi idę.
A pogoda taka piękna, słoneczko, niebo bez jednej chmurki i ponoć ciepło
Super.
Wczoraj Oliwka na dworze spędziła chyba z 7 godzin, w tym 3 godziny ganiała po ogrodzie. I ja myślałam że ona padnie szybciorkiem, a ona jak zwykle tańce, hulanki, swawola do 22
Idę włoski poczesać, bo umyłam i siedzę z ręcznikiem na głowie. I wypadałoby ciuchy naszykować, żeby nie ganiać później jak kot z pęcherzem.
No to naraska
Aha. Może mnie nie być dzisiaj, bo najprawdopodobniej idziemy z Olinką do szczepienia, a po 14 idę do kumpeli na kawkę i małe ploty. Więc nie martwcie się moją nieobecnością, możecie troszkę potęsknić, ale też nie za bardzo
Pa
Dziecko nie dało pospać mamusi. Od 7 tak się kręciła, na mnie się kładła, niby spała, ale dla mnie co to za spanie, jak Potwór wyciąga się na mnie, rękę kładzie mi na twarzy, głowę na cycach

A pogoda taka piękna, słoneczko, niebo bez jednej chmurki i ponoć ciepło

Wczoraj Oliwka na dworze spędziła chyba z 7 godzin, w tym 3 godziny ganiała po ogrodzie. I ja myślałam że ona padnie szybciorkiem, a ona jak zwykle tańce, hulanki, swawola do 22

Idę włoski poczesać, bo umyłam i siedzę z ręcznikiem na głowie. I wypadałoby ciuchy naszykować, żeby nie ganiać później jak kot z pęcherzem.
No to naraska
Aha. Może mnie nie być dzisiaj, bo najprawdopodobniej idziemy z Olinką do szczepienia, a po 14 idę do kumpeli na kawkę i małe ploty. Więc nie martwcie się moją nieobecnością, możecie troszkę potęsknić, ale też nie za bardzo

agga143
Entuzjast(k)a
Hejka ! ! !
Faktycznie pustki dzisiaj. Gdzie wy się dziewczyny podziewacie? wywiało was czy co?
Jak na razie mam dobry humor, pogoda super więc chce sie żyć. A do tego za 11 dni wraca mój kochany, niemoge sie już doczekać.:-)
:-)
:-)
Miłego dnia dziewczyny ! ! !
Ja spadam troche ogarnąć domek, zaprowadze córunie do szkoły i
wezmę się chyba za ogród (chyba)
;-)
Widze że wczoraj była imprezka przy szampanku, szkodo że już gniłam w łóżeczku
;-)
Nic już wam nie zostało ? ? ?
Faktycznie pustki dzisiaj. Gdzie wy się dziewczyny podziewacie? wywiało was czy co?
Jak na razie mam dobry humor, pogoda super więc chce sie żyć. A do tego za 11 dni wraca mój kochany, niemoge sie już doczekać.:-)

Miłego dnia dziewczyny ! ! !
Ja spadam troche ogarnąć domek, zaprowadze córunie do szkoły i
wezmę się chyba za ogród (chyba)

Widze że wczoraj była imprezka przy szampanku, szkodo że już gniłam w łóżeczku

Nic już wam nie zostało ? ? ?

Dzień dobry Kobety.My właśnie zwlekliśmy się ze Stasiem z łóżka ale ciągle brakuje nam natchnienia brakuje na ubieranie
;-)W ogóle na nic nie mamy natchnienia tak mnie kusi zostać z małym w łóżku i bumelować casłyzień ale mm kupe roboty.Muszę poprasować,poprać,popakowasć całą trójkę bo jutro chcę jechać do moich rosdziców a w sobote już tragarz przyjeżdża;-)

A pogoda taka piękna że w strój na balkon i opalanko;-)

Miłego dnia.

dzień dobry bardzo:-):-)widzę, że czwartkowe słoneczko wygnało Lachony z domów i nie zajrzały nawet na poranna kawę
No to dzień dobry Martyna, Asiulinka, Aga i Anula 

U nas caaaała noc snu do 6 rano potem karmienie i Szymek wstał właśnie. Leży w łóżeczku i wygrywa melodyjki na tablicy - ciekawe kiedy ojca nerw ruszy

Za okno jak wyjrzałam to sielanka po prostu wiosenna
mam nadzieje, ze nie paskudnego wiatru. ale i tak śmigamy na spacer;-):-):-).
Dzisiaj czeka mnie przeprawa z łazienką i kuchnią
ale podenerwuję się tym potem;-)
Anula fajnie ze sobie ze Stasiem leniu****ecie. szybkiego pakowania, żeby jeszcze starczyło czasu na to opalanie na balkonie;-);-)
ja nie mam balkonu

Aga miłej pracy w ogrodzie.sama przyjemność w taką pogodę:-)
Inna ucałuj mamę mocno w oba policzki

Asiulinka nie daj się z tym kablem terroryzować

śniadanko robię;-)

U nas caaaała noc snu do 6 rano potem karmienie i Szymek wstał właśnie. Leży w łóżeczku i wygrywa melodyjki na tablicy - ciekawe kiedy ojca nerw ruszy

Dzisiaj czeka mnie przeprawa z łazienką i kuchnią

Anula fajnie ze sobie ze Stasiem leniu****ecie. szybkiego pakowania, żeby jeszcze starczyło czasu na to opalanie na balkonie;-);-)

Aga miłej pracy w ogrodzie.sama przyjemność w taką pogodę:-)
Inna ucałuj mamę mocno w oba policzki

Asiulinka nie daj się z tym kablem terroryzować

śniadanko robię;-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Eppi Complete Stroller – Top Toy Store in UK & Ireland, Games & Toys Online from Smyths Superstores - to jest mój wozek.Kupilismy go w Smythsie na Jervis Street D1.A z tym się nie mogę zgodzić, izolacja trudnej młodzieży tylko i wyłącznie pogłebi problem. Takim dzieciakom potrzebni są dobrzy pedagodzy, psychologowie i nawet psychiatrzy. Często jest tak że ta trudna młodzież ma potworne problemy, ze sobą, a są one wynikiem sytuacji domowej (bo pamiętać należy że dziecko od najmłodszych lat koduje sobie w głowie pewne zachowania). I nie można takich ludzi izolować, wręcz przeciwnie - oni muszą przebywać z "normalną" młodzieżą, a rząd i inne władze powinny zapewnić trudnym dzieciakom opiekę fachowców a nie wyrzucać ich z "normalnego" życia
Fajny, a jaka to firma ??
![]()
Jak pisałam tamten post o resocjalizacji to byłam pewna że zaprotestujesz. No ale ja z punktu widzenia matki....
Rycz mała rycz, płacz maleńka płacz.... Ale chyba nie będzie tak źle co???W niedzielę wyjeżdżamy do teściów znesiecie mnie ryczącą?A to z naszego cudownego dzisiejszego dnia
No ja juz jezdem, Stanisław był uprzejmy pozwolić się wyspać się mamie.Dzień dobry.
A co tu dzis takie pustki? Od rana tylko Martyna napisała.A gdzie reszta?
Oj, muszę już spadać, bo Grzesiek się wydziera, bo nie pozwoliłam mu kabla od netu ciągnąć.![]()
reklama
Dzień Dobry
JA dziś jestem nie w chunmorze.
Paweł do pracy na 8 więc myślałam,że pośpie do 7..Taki..O 15.15 się obudziłam i spałam jak na szpilkach a ok.5.40 obudziłą się Karollo i to juz nie było spanie tylko jakieś dziwne czuwanie.Taka jestem wściekła, Paweł tez mi nie dał spać, że Małz poszedł po chleb a dziecko ma zapowiedziane,że dziś bawi się same.Do tego boli mnie głowa, mam gęsty, paskudny katar a na dworze jest słońce więc mus Potworka przewietrzyć.Teraz Młody śpi.No jak ktos wstaje o takiej godzinie

A a ja jestem wsciekła, wściekła..Wczoraj Lolo spał 5 h w ciagu dnia.Mam nadzieje,że to pogoda a nie przeziebienie.Czasem mu się zdarzaja takie senne dni a ja potem się denerwuje i straszne choroby widze.Ide jesc pomidorówke
.
JA dziś jestem nie w chunmorze.
Paweł do pracy na 8 więc myślałam,że pośpie do 7..Taki..O 15.15 się obudziłam i spałam jak na szpilkach a ok.5.40 obudziłą się Karollo i to juz nie było spanie tylko jakieś dziwne czuwanie.Taka jestem wściekła, Paweł tez mi nie dał spać, że Małz poszedł po chleb a dziecko ma zapowiedziane,że dziś bawi się same.Do tego boli mnie głowa, mam gęsty, paskudny katar a na dworze jest słońce więc mus Potworka przewietrzyć.Teraz Młody śpi.No jak ktos wstaje o takiej godzinie

Podziel się: