reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Jak byłam ponad dwa miesiące temu u moich rodziców i powiedziałam że się do nich przeprowadzę i że nie żartuję to moja mama powiedziała że nie ma problemu będzie wesoło :tak::tak::tak: ale to Przemuś robi problem że będzie miał za daleko do pracy i za dużo wyda tak dojeżdżając i skoro jestem jego żoną mam mieszkać razem z nim..... a mu póki co dobrze u mamusi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia
jak tam poszukiwanie pracy ?

Dzień Doberek
Asiulinka to ja hurtem
dla Grzesia
MILOSC11.gif

dla Ciebie
baer020.gif

Oj jak mi niedobrze...Chyba wyapadałoby cóś wszamać, blee
Idu zmywarke do roborty zagonić.
Acha mój syn zasnął wczoraj o 17,30 i obudziłą dziś 0 6 rano.W nocy sie kręcił na cyca wprawdzie ale dla mnie to norma:rofl2:

Dołanczama sie do życzeń , wszytskie dobrego dla wszytkich solenizantów....... oooooooo kurczaczki dzis jets 25 oooooo mamo ale ze mnie gapa moj m ma dzis imieniny:zawstydzona/y:

Inna no miłej jazdy tam a szczególnie z powrotem nowym auteczkiem:-):-):-)
PPD i PPP zrobione:-DObiad przygotowany, dziecko własnie rozciera kanapke na dywanie, MIODZIO;-)
A od poniedziałku a może i wcześniej sajgon w dmou i mnie nie będzie.Malowanie.A potem generalne PPD i PPP.Oj potem to mus na odwyk:rofl2::rofl2::rofl2:
Roztrata kanpką zajeła sie sunia..

to dobrze ze sunia zechciała cos wszamać;-):-D

s7_b.gif

Poradzcie, który kolorek???Przypominam,że zamieszkije Śląsk:rofl2:

Bodzi gdzie to takie tanie buciki dostajesz??? mnie sie podobaja drugie od dolu po prawie str, lub te piewrsze od dolou po prawej. Tez zamieszkuje śląsk;-)

PPD niech juz wstanie bim bam bom..wszystkie dawno wstaly i pozamiataly..bim bam bom ;-)

Jejjjjj i mnie dzis czeka PPD no bo piatek i niech mi nikt nie mowi ze sroda albo wtorek bo sie na to nie nabiore :-p
,

:-D:-D:-D:-D:-D

A ja tak sobie myeśle co u Iwony???Pewnie zjęta przygotowaniami do komuni..I Leika sie nie pokazuje...
Karollo pływa w klockach;-)A zaraz się odziewmy i do biblioteki spływamy:tak::tak:

Tez ostatnio o nich myslalam, ale czasem mnie nie ma wiec sie nie odzywam bo nie wiem czy jakiesgo posta nie skrobneły:zawstydzona/y:

Dzień dobry Laski :tak::tak::tak::tak:

Informuję że póki co jeszcze żyję:tak:

Znalazłam mieszkanie do wynajęcia z a 600zł ale się niestety okazało że nie chcą małżeństw ani studentów:szok::szok::no: .....to ja nie wiem kogo chcą :crazy:
no cóż szukam dalej....
... mnie mężuś wczoraj załamał i powiedział że jednak nie ma sensu się wyprowadzać i że on im powie żeby się ode mnie odczepili i będzie dobrze :wściekła/y::wściekła/y:.....ta jasne na pewno pomoże jak teściowej mówił z sto razy a ta nadal swoje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: więc mu powiedziałam że wyprowadzę się do moich rodziców a ten że mnie nie przyjmą i tak zaczęliśmy sie kłócić bo że mu jest dobrze to nie znaczy że mi też......ja już mam dosyć zwłaszcza że ostatnio ten pijak zaczął mnie wyzywać od suk i szmat:no::no::no:
istny dom wariatów i tyle....szkoda gadać.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

wybaczcie że tak nie składnie ale muszę szybko pisać bo stara zaraz może wparować.....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ojjj kochana wiem co czujesz, tez mieszkam z pijakiem pod jednym dachem:-( trzymaj sie mocno i nie przejmuj sie tym co on wygaduje...wiem ze to trudne....tule mocno.

Witam kochane, wczoraj nie mialam ani chwilki zeby do was zajrzec... rano m zawiozłam na izbe do szpitala bo cos mu si edo oka wbilo i byl problem.... potem do pracy, do domu, do pracy i takim sposobem wrocilam po 18 do domu i nie mialam sily nawet palcem kiwnac.
Dzis jest troszke lepiej ale @ przyszła wiec boli mnie brzuch......zawsze mogłoby byc lepiej;-) ale co tam damy rade. Po 14 do pracy z powrotem:dry:

Jak byłam ponad dwa miesiące temu u moich rodziców i powiedziałam że się do nich przeprowadzę i że nie żartuję to moja mama powiedziała że nie ma problemu będzie wesoło :tak::tak::tak: ale to Przemuś robi problem że będzie miał za daleko do pracy i za dużo wyda tak dojeżdżając i skoro jestem jego żoną mam mieszkać razem z nim..... a mu póki co dobrze u mamusi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ewcia
jak tam poszukiwanie pracy ?

Aluśka
postarja sie m wytlumaczyc co czujesz, na dłuższą metę tak sie nie da żyć, zameczysz si ety a przy okazji dziecku tez nie bedzie dobrze.

Książki pożyczone:tak:
Agatka w Biedronce będą od poniedziałku:rofl2:
Aluśka kochana moja ale Ty masz tam straszne warunki.Paranoja,że nie możesz popisać, bo tesciowa.A poza tym pijak i dziecko....
Wiesz, nie obraż się ale ja bym zabrała Amandzie i wyprowadziła się do rodziców.Przynajmniej na troche.Może to mężowi otworzy oczy.Bo Ty musisz myślec teraz o Małej:tak::tak:A jak jemu jest z pijakami dobrze...A na Maleńką Wasze kłótnie i pijak żle wpływają.JA wiem,że to może być trudna decyzja...
No ja zamierzałam park nawiedzić ale w drodze do niego Lolo zaczął nuszkami szurać więc dokonałam pełnej ewakuacji i teraz Młode śpia:tak:Potem się przejdziemu jeszcze.Ale ze mnie wyrodna matka, dziecko na nogach ciąga:-p:-p:-pNo i pewnie dlatego on ostatnio tyle śpi, a jak nie śpi to ma mnóstwo enrgii.
Poprosze o kopniak na opamiętanie.Bos ie znowu porównuje z sąsiadką,że ona po południami siedzi z dziecmi na podwórku a ja nie.Ale ja z małym chodze do parku i na plac zabaw a ona nie, i ja z Loloem wychodziłąm nawet w mróz a ona zaczeła jak ise ciepło zrobiło.
No już, która mnie kopnie:rofl2::rofl2::rofl2:

dzieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeń dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:tak::-):-):-):-) słoneczko nasze dawno wstałooooooo:-D:-Dboshe jaki cudny dzień. zmykamy na wcześniejszy i długaśny spacer:happy: a jutro wybywamy na cały weekend na wieś coby nie zmarnować ani minuty tej cudnej wiosenki:-):-)
Nie chcę cię zmartwić, ale od jutra (a u mnie nawet od dziś wieczora) szykuje się pogorszenie pogody:-(. Ale mam nadzieję, że im sie nie sprawdzi!:no::-)

Aluśka strasznie współczuję sytuacji domowej.:-( Spróbuj jeszcze raz porozmawiać z mężem. Tulę mocno.
attachment.php

Dołanczama sie do życzeń , wszytskie dobrego dla wszytkich solenizantów....... oooooooo kurczaczki dzis jets 25 oooooo mamo ale ze mnie gapa moj m ma dzis imieniny:zawstydzona/y:
Witam kochane, wczoraj nie mialam ani chwilki zeby do was zajrzec... rano m zawiozłam na izbe do szpitala bo cos mu si edo oka wbilo i byl problem.... potem do pracy, do domu, do pracy i takim sposobem wrocilam po 18 do domu i nie mialam sily nawet palcem kiwnac.
Dzis jest troszke lepiej ale @ przyszła wiec boli mnie brzuch......zawsze mogłoby byc lepiej;-) ale co tam damy rade. Po 14 do pracy z powrotem:dry:
Dziękuję za życzenia.:-) Twojemu mężowi z okazji imeinin życzę dużo zdrówka, szczęścia i żeby dawał duuuuuuuuuuuużo zadowolenia ukochanej żonie.:rofl2:
A co z tym jego okiem? Mam nadzieję, że wszystko ok.:tak:

A teraz muszę się chwilowo ewakuować, bo co prawda Grześ uśpiony, ale Maciusiem trzeba się zająć.:-)

reklama
Do góry