agga143
Entuzjast(k)a
A to moja córunia-Patrycja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agga Dzięki to strach i zazdrość razem...przyzwyczai się;-)Fajne zdjęcie.Mała coś ćwiczy?
Śliczna królewna.Fejnie masz z taką instruktorkąNie, to na placu zabaw było,w te święta jak u taty w Irl. byłyśmy.
Ale tak wogule to taniec to jej pasja, uczy się towarzyskiego i nowoczesnego.
Potem w domku mamusie troche uczy:-);-)
Fajne fotki a Ty z małą jak siostry.Staś ma 9 miesięcy i tydzień prawie i też daje w kość nieżle;-);-)
dokładnie jak mówisz!!!!!!!!!!!!!!Tak dzieci dają nieźle w kość, ale co my byśmy bez nich zrobiły, przynajmniej mamy wesoło. Nasze oczka w głowach.;-)
Ale tu dzisiaj pustki, czy tylko mi sie tak wydaje?
\Jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Długo nam zeszło, ale... TADAM !!! Autko jest moje. Jest czaderskie, jedzie się nim rewelacyjnie, a jak się depnie na gaz to
. R-E-W-E-L-K-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jutro zapraszam na oblewanie, coby mi się dobrze jeździło i opiszę też niezbyt fajną przygodę jaka się po drodze przytrafiła
![]()