reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam dziewczynki

A co tu takie pustki?:szok:
Zajrzę później może będzie coś się tu działo, bo na razie nici z balangi jak widze:blink:
No,już jezdem.
W sekrecie napiszę Wam Koffane,że ta menda zwana dalej mężem nawet mi życzeń nie złożyła a w sobotę to podrinkował z ojcem i braciszkiem:wściekła/y::angry:.
Podsyłam aktualne fotki.Zobacz załącznik 75993stare bawiło się aparatem.

Zobacz załącznik 75994Uśmiech małpeczki dla e-Cioteczek

Zobacz załącznik 75995Tego wielbłąda Olo dostał od cioci ze Szkocji.
Jak która pisze na GG to przedstawiac się,bo po czyszczeniu kompika to nie mogę z płytki odzyskac numerów.

Witajta wieczornie! Pośpiłam towarzycho, zapłaciłam rachunki, przeleciałam allegro ( granda, żeby sweterki na Madzię były taaaakie drogie:dry:)no i już myślałam, że jestem tylko for you. Nio ale nie ma tak dobrze:baffled: Madziucha przywędrowała na cicia:-p

Marta jak miło Cię naocznie zobaczyć.;-):-p A mężuś się nie popisał:no: Dodam, że i mój by zapomniał gdybym mu nie złożyła życzeń (spytał się z jakiej to okazji:dry::crazy:). No ale cóż to tylko faceci...

hej Marta

Dalej tu jakoś pusto no nie?

Dziekujemy za śliczny usmiszek.:tak::-D:tak:
To faktycznie menda, jak mógł zapomnieć?, no cóż faceci już tak mają.
A tak wogule to wszystkiego naj naj kochana :tak::-)

No no. Widzę, że tu impreska się rozkręca:tak: a ja spać idę.:-( Obiad na jutro sobie podszykowałam, bo rano jedziemy do lekarza z Maćkiem i pół dnia mnie nie będzie.
A teraz życzę wszystkim słodkich snów.
23_31_3.gif

reklama
Do góry