reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam Kochane :tak:

Kolejna nocka była nie wyspana :-( Amanda budziła się co godzinę i częściej :-:)-:)-:)-(

czuję się jakby mnie ktoś walcem popieścił:baffled::-(

Do tego komp mi się zawiesza :crazy: buuuu :no::no:

Witam...

Lep mi peka doslownie :-/...
Mlody tak swirowal w nocy ze ja już wymiekam...

Ostatnio stara sie pokazac ze ON TU RZADZI! Wczoraj przed wyjsciem na spacer urzadzil straszny cyrk... Dostal w koncu klapsa i do lozka... Wyryczal sie i uspokoil i moglismy wyjsc... Ale jaki byl obrazony na tym spacerze... No szok...

My o 12.30 wyruszamy z ojczymem m do lekarza. A pozniej odwiedziny u mamy m. Skoro ten chce przyjechac w dlugi weekend to my pojedziemy teraz :-)

Po za tym SIEDZICIE?????

M napisal wczoraj ze takie spotkanie u jego matki wyszlo by nam wszystkim na dobre... No usmialam sie wtedy....

Do tego ponoc ma tetniaka mozgu.... Wybaczcie bede wredna suka, ale nie uwierze :-/... Jak go poznalam ponoc mial guza, pozniej "ciezki wypadek samochodowy", ktory wiem ze wcale ciezki nie byl, bo baska z nim jechala wtedy :-/...

Martaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kwiaty045.gif

A my już pokój mamy pomalowany:-D:-DMAłż mnie nastraszył,że zajmie nam to czasu nie wiadomo ile, a tu już wczoraj pomalował.Teraz tylko PPD i PPP całego mieszkania.Okna pomyłam wczoraj, jeszcze jedno u małego zostało:tak::tak:No i malowaliśmy z małym bo tesciowa go jednak nie wzieła:dry:Autko, dziecko, ubranka wszytko w farbie:dry:A pisze do Was siedzac na wiadrze.Teraz Paweł pojechał z Małym więc ide psiątać.
27.gif

reklama
Do góry