reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobranoc Bodzia, słodkich snuff Aluśka:happy::happy:.
wpadłam z wieczora a tu puuuuchy:szok:ja akurat mam chwilunię bo Szymcio już śpi a męż jeszcze w pracy . ale jak nikogo nie ma to chyba pójdę naczynia pozmywać bo ten bałwan od zmywarki nie dotarł do nas w końcu:angry::angry:i nadal naręcznie muszę czyścic zastawy i srebra:wściekła/y:

buuu:-(męz dzwonił właśnie, że chyba jednak bardzo późno wróci bo na jutro mają termin oddania prezentacji dla klienta i wszystko musi się bujać do tego czasu:dry:a ja tu se sama kukam i w domku też:-(

No ja też życzę wam dobrej nocki! Właśnie po raz pierwszy uśpiłam Madzię w jej łóżeczku:tak: Teraz się idę wykąpac i wykorzystac męża w tym wolnym łóżku:-p:rofl2:
Aluśka, Marta świetne fotki, super spotkanie, przecudne dzieciaczki:-)

Madźka to polewaj (ja co prawda przed kolacją ale może nie zapodasz na wstępie niczego co by mnie z nóg zwaliło ;-)zapuściłam właśnie wszystkie naczynia (Twoje też ;-)
i dziękujemy za komplementa:-)

Madźka to polewaj (ja co prawda przed kolacją ale może nie zapodasz na wstępie niczego co by mnie z nóg zwaliło ;-)zapuściłam właśnie wszystkie naczynia (Twoje też ;-)
780_cc110x110.jpg
i wielkie dzięki za zmywanko
th_0girl_curtsey.gif

Sikorkova
miłej nocki:-D:-D co wy zrobicie z taka przestrzenią w łóżku:rofl2::rofl2:

No ja nie wiem co my zrobimy z tą przestrzenią, ale zanim się umyłam to mój małż ostro... chrapie:dry::dry:
Wiedziałąm że o kimś zapomniałam: Megusku Kubuś śliczniusi na tle tego błękitu:-):tak:

reklama
Meg sam chciałaś cóś co z nie zwali nas z nóg od razu;-)to owocowy koktailik zapodałam:-D kurczę Szym mu popłakuje przez sen:dry:coś go dzisiaj męczy cały dzień:dry::dry:

Do góry