reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A u nas Maja dzielnie się trzyma, jak na razie nie marudzi i spać jej się nie chce, zobaczymy co będzie dalej. Ja dopiero obiad gotuje bo niedawno wróciłyśmy ze spaceru:tak::tak::tak:

reklama
jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie

Witajcie! Wróciłam już z przedszkola. Nie chciało mi się siedziec dłużej z dziecmi bom wykończona. Madzia dziś przez pół nocy popłakiwała z głodu:dry: Nie zjadła wieczorem kolacji, a w nocy nie chce ani nic zjeśc ani się napic:no2: Dopiero o 5 rano zdecydowała się na mleczko:baffled: Wypiła, przytuliła się i słodko zasnęła. Tylko ja chodzę dziś do tyłu:oo2:
Megusku zaciskam kciukaski za smoczkowego potworka. Oby wam to jakoś poszło. Ja moją aktualnie uczę do łóżeczka. Powiem wam że w sumie to sama chciała. Wczoraj weszła do łózeczka i mówi tu aaaa. No to ją tam uśpiłam:wink:
Madzka wiem że to niefajne uczucie jak się okazuje że wyniki nie teges. Nie zamartwiaj się na pewno nie ma w tym twojej winy, to naturalne. Połykacie troszkę leków i będzie oki. :yes:

Dzień dobry Koffane:tak:

Amanda jakaś nie w humorze dzisiaj:dry: na spacerku grzecznie spała a jak się obudziła zaczęło się marudzenie :szok::szok::szok:
Trochę mi teraz pospała bo się koło niej położyłam i dałam jej cysia i tak sobie spała trzymając go w buźce a gdy go puściła to wstałam od razu zaczęła obudziła i koncertować :szok::szok::crazy:
teraz bawi się grającym misie ale niestety pewnie zaraz jej sie znudzi :-:)-:)no:

czesc dziewczynki:)) nie mam na razie czasu poczytac ale sie chcialam pochwalic, ze moja corusia wlasnie sie bawi sama na macie i wlasnie zobaczylam, ze juz sie sama odwraca z boczku na plecki- umiala tylko na prawy a teraz juz na obydwa:))i przekreca sie o 360 stopni:))

a tak wlasnie wyglada ta jej zabawa:)):laugh2:

Załączniki

• zabawy czas)) 006.JPG
    zabawy czas)) 006.JPG
    61,9 KB · Wyświetleń: 34
  • zabawy czas)) 009.JPG
    zabawy czas)) 009.JPG
    55,3 KB · Wyświetleń: 32
  • zabawy czas)) 008.JPG
    zabawy czas)) 008.JPG
    58,7 KB · Wyświetleń: 38
  • zabawy czas)) 013.JPG
    zabawy czas)) 013.JPG
    51,4 KB · Wyświetleń: 29
jestśmy. zaraz podoczytuje tylko się podzielę z wami - nie mieliśmy szczepienia bo Szymcio ma hemoglobinę poniżej 10 :-(i musimy brać żelazo, kwas foliowy i witaminę b6. Ponoć to normalne w tym wieku i nic takiego ale jakoś tak mi niefajnie

my mamy hemoglobine 11,4 a norma jest niby od 13,5... i nic nam brac nie kazali... musze sie podpytac lekarki na szczepieniu, bo na moje to i tak jest troche nisko...
trzymammy kciuki za szymonka!

sikoreczka my tez bedziemy niedługo bawic sie z łóżeczkiem... mały juz dłuzszy czas sam mi ładnie w łóżeczku zasypiał; niestety cos za cos - ząbkowanie to popsuło... w nocy jeszcze trzy razy ssie ode mnie piers, ale tak szczerze to mi sie marzy, ze kiedys przespi całą noc... tak bez usypiania i proszenia...

21kasia21 świetne fotki!!! pięknie sie mała rozwija

Madźka nie martw się, będzie dobrze:tak::tak:
Sikoreczka
świetne foteczki:tak:;-)
Najmłodsze członkinie rodzinki Twojej rodzinki przesłodkie :tak::-D

Stasie nasze kochane najlepszego dla was
Spóźniona podłączam sie pod życzonka dla Stasiów:tak::tak::tak: Wszystkiego naj najlepszegodla Was Bąbelki:tak::tak::tak:

aluśka a ja myślałam że ty długie włosy masz:tak::tak::tak:
anaconda miałam długie ale 12 marca ściełam:laugh2::laugh2::laugh2:
hey
Aluśka
a Ty jesteś moze czasem z lublina? bo październikóweczki z lublina chodza na aerobik z dzieciaczkami i tam jest jakas aluśka... pomyslałam od razu o Tobie, chociaz Ci aerobik nie jest potrzebny...
buziaki
RENIFER tak to ja z tymi Kobitkami chodzę na ten aerobik :tak::-D:-D
U nas ryk słabnie na moment jak go rozbieram, następnie przybiera na sile jak widzi przygotowania do kompieli i wyłącza się w wodzie aby włączyc sie z powrotem w ręczniku:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
Bodzia u mnie ryk się nagłaśnia przy ubieraniu i rozbieraniu w kąpieli spokój a po kąpieli znowu sajgon:szok::szok::szok:
Reniferku dzieki za pamiec:tak::-) Czasem zagladam i podczytuje ale i nawet na zamkniety rzadko wpadam:zawstydzona/y: tak ja nadal 2 w 1 i mam juz dosc,boje sie ze znow przenosze ciaze i wywołaja mi porod:-( ja nie wiem juz co mam robic:sorry2: seks nie pomaga:no::no::no::no::no:
iwonka2006 spokojnego rozwiązania życzę:tak::tak::-D
Cześć dziewczyny.
Jak zwykle poczytałam co u was i połowy nie pamiętam:zawstydzona/y::sorry2:. Musiałabym cytować,ale wtedy post na całą stronę.
Jedno wiem napewno wszystkie fotki superanckie, dzieciaki śliczne, a mamy fajne lachonki;-):tak::tak::tak:.
Dziś moja córcia pisze test kompetencji...ciekawe jak jej pójdzie:confused:. Kube mam chorego. Wczoraj byłam na kontroli z Natalką i mówiła lekarzowi,że z Kuba gorzej to mi nie dał antybiotyku, a potem w nocy małego tak dusiło,że aż zwymiotował. Jak dziś poszłam z powrotem do lekarza okazało się,że już słychać w oskrzelach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. No i dostał ten antybiotyk.
iwona.c28 jak tam Natalii test poszedł?:tak:
Szybkiego powrotu do zdrówka Kubusiowi życzę:tak:
a tak wlasnie wyglada ta jej zabawa:)):laugh2:
kasia śliczną masz córeczkę:tak::tak::tak:

reklama
Do góry