reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dobrej nocki życzę, doczytałam was do końca ale już mi się oczy zamykają więc komentarze dam jutro:tak::tak::tak:
Oczywiście wszystkie fotki super
aluśka a ja myślałam że ty długie włosy masz:tak::tak::tak:

hey

Wy tu ogóry i wóde wstawiacie a ja monitor liże!!! :-D:-D

Aluśka
a Ty jesteś moze czasem z lublina? bo październikóweczki z lublina chodza na aerobik z dzieciaczkami i tam jest jakas aluśka... pomyslałam od razu o Tobie, chociaz Ci aerobik nie jest potrzebny...

ja mam dzis mega sprzatanie
200px-Shimogamo-Broom-M1625.jpg
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

buziaki

Helllol!

Renifer ale czaderska miotła ;-) Miłego PPD ;-)
Marta kto późno przychodzi.....;-)

Ja już na nogach, Kuba pokarmiony i idem pod prysznic. Postanowiliśmy z mężem że od dziś oduczamy Kubka smoczka cyckać...dwa ostatnie poprzegryzał a nowych nie kupiłam, trzymajcie za nas kciuki!!!

Miłego dnia :-)

Witam z rana:-):-):-)
Moje niezniszczalne dziecko jeszcze śpi, ale nie ma się co dziwić, skoro zasypia około północy to przecież te kilka godzin musi pospać, już dosłownie wymiękam z tym jej spaniem, czy ja się kiedyś w końcu wyśpię:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Co do odsmoczkowania to trzymam kciuki, ale szczerze powiedziawszy to nieraz mam taką ochotę wsadzić małej smoczek jak się drze,że gdyby jakiś był w domu to chyba bym tak zrobiła, wtedy przynajmniej mała się uspokajała, no i ze smokiem pięknie zasypiała, nie to co teraz:no::no::no:
Oj pesymizmem z mojego posta zaleciało więc spadam i już nie truję;-)

a to mój mały mężczyzna wczoraj na łące na tle bezchmurnego nieba :-)
IMG_4709.JPG
CUDOOOOOOOOOOO

baa a jak:tak: Na mOj ślub cywilny my z sistrą po mrówczemu do Czech wyruszyły, co by alkohol z górnej półki był:laugh2:
U nas tylko szmpanik był;-);-)
A tak w ogóle DZIEŃ DOBRY:-D:-D
Ja już PPD I PPP uskuteczniłam, obiad ugotowałam, dziecko nakarmiłam.Dziś mam mega power:sorry2::sorry2:
Pranie ciuchówk z kałuży się zaraz skończy, ja dojrzewam do kawki 3w1...I mam jakies ciastka w lodóweczce...Moje Małe o 7 rano dało mi do ręki piaskowe autko za druga mnie wzieło i w pidzamie do drzwi ciągneło.Ryk był nieziemski jak mu zakomunikowałam,że w tej chwili nigdzie nie wychodzimy.Większy ryk jest tylko wieczorem, jak go zawijam z powdórka bo mu się nożyny plączą:baffled::baffled:
Czy ktoś wie gdzie wcieło Martyne??? Może ja tak w tym Zoo wymęczyłam,że patrzec na mnie nie umie:-p:-p:-p:-p:-pAlebo siły odzyskuje;-);-);-)

U nas ryk słabnie na moment jak go rozbieram, następnie przybiera na sile jak widzi przygotowania do kompieli i wyłącza się w wodzie aby włączyc sie z powrotem w ręczniku:tak::laugh2::laugh2::laugh2:

. Postanowiliśmy z mężem że od dziś oduczamy Kubka smoczka cyckać...dwa ostatnie poprzegryzał a nowych nie kupiłam, trzymajcie za nas kciuki!!!

Miłego dnia :-)
no trzymam trzymam:tak::tak: Tobie też słoneczkowego dnia Meg;-):-)
ja mam dzis mega sprzatanie
200px-Shimogamo-Broom-M1625.jpg
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

buziaki
:rofl2::-D:-Dleżę. Renifer aleee masz sprzęcior do sprzątaniaa:szok::szok:z taką miotłą to normalnie klasę A w PPD masz:tak::-D:-D

Czy ktoś wie gdzie wcieło Martyne??? Może ja tak w tym Zoo wymęczyłam,że patrzec na mnie nie umie:-p:-p:-p:-p:-pAlebo siły odzyskuje;-);-);-)
szkoła dzisiaj pani pedagog się edukuje:tak::tak:

Dzień dobry koffane. Męż mi wrócił przed dwiema godzinami do domu:baffled: idę śniadanko robić bo na 10.00 musi znowu być w pracy to mu chociaż kawusi zrobię i coś pożywnego do wszamania:tak:my dzisiaj szczepienie popołudniu. Szymcio śpi grzeczniutko ja PPD wczoraj więc na dzisiaj tylko łazienka do ogarnięcia została.

reklama
A no tak.......
Nauka najważniejsza:rofl2:
Musze poczekac az doschna Młodemu adidaski podwórkowe...I najchętniej bym go podrzemkowała z godzine bo będzie zmierzły na podwórku:baffled:Ale on nie chce...

Do góry