reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ja miałam dzis poczytac, ale piore i sprzątam,i sie pakuje...
jedziemy we wtorek w nocy do zakopca na 5-6dni... to jest nasz pierwszy tak długi wyjazd z młodym...

inna u nas tez pogoda do bani....

reklama
Martynka u nas też pada a my zrobili smy sobie dzień filmowy:-D:-D
Reniferku na wesele ide kuzynki mojego M...

Hej Babki!

Ja wróciłam spotkanie klasowe udane! Ależ normalnie fajowsko zobaczyć jak się starzejemy bo my nn lat po maturze :-) Chłopaki zdecydowanie mniej dojrzali niż my...biedaki nasłuchali sie o porodach ect :-) Ale niestety koleżanki (no może nie wszystkie) trzymają lepszą linię :baffled:U rodziców też było fajowsko!

Inna pooddne kostiumy też można kupić wysyłkowo np w bon prix, mój jest F &F i te ciuchy są w Tesco :-)

Meg, dzięki za info :-):tak:, będę szukać :tak:

A u nas szaleństwo - Oliwka wariuje z Julką i moim bratem :sorry2:, mam nadzieję, że nie zdewastują mieszkania :dry:

A i dowiedziałam się jeszcze jednej rzeczy na temat nieprzyjęcia Olinki do żlobka. Otóż jest wpisana na listę rezerwową i najprawdopodobniej od stycznia zapiszą ją od razu do grupy 3-latków. Czyli stwierdzili, że Oliwka za stara na żłobek :baffled:. Może to i lepiej :sorry2:

:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Paweł stwierdził,że naprawi wózek...
Bo nie ma kasy....
Szlag mnie trfia,że chrześni Małego dają preznty, za ok.500 zeta,przyjezdzjaa do Polski i na wszystko ich stać, tesciu kupił sobie komórke za 300 zeta, drugi brat Pawła jedzie na urlop do Hiszapni a ja nie moge dziecku kupic wózka i będzie jęzdził w połatanym:-:)-:)-:)-(Życie nic a nic nie jest sprawiedliwe...

Znowu się pochowały....Baby:-p:-p:-p
To niedawno wróciłam z Lublina i mus PPD.bo zabic się można:angry:.
Max zakopany za komórką:-(.Stare wałówki nawiozło ze wsi: mleko, jajca, pączki, ziemniaki.
Ja z Lublina za darmo wróciłam:tak:,bo kumpel ze studiów podwiózł mnie kawałek a potem chłopak z rejestracją ode mnie zatrzymał się,bo CB zakładał to mu się władowałam:-D do samochodu i nic nie chciał za podwózkę:szok:. I 8zeta zaoszczędzone:tak::-D

reklama
To niedawno wróciłam z Lublina i mus PPD.bo zabic się można:angry:.
Max zakopany za komórką:-(.Stare wałówki nawiozło ze wsi: mleko, jajca, pączki, ziemniaki.
Ja z Lublina za darmo wróciłam:tak:,bo kumpel ze studiów podwiózł mnie kawałek a potem chłopak z rejestracją ode mnie zatrzymał się,bo CB zakładał to mu się władowałam:-D do samochodu i nic nie chciał za podwózkę:szok:. I 8zeta zaoszczędzone:tak::-D
Super oszczędna Kobieto:tak:;-):-D
Inna Oliwka jest śłiczna
Bodzia bo życie to niestety jest podłe albo jest wszystko albo nic :tak: Tulę mocno i rozumiem:tak:

Do góry