reklama
oj jestem.Rodzice mnie źle wychowaliAle Ty nie masz jej go dawać.Masz jej tak powiedzieć i odłożyć słuchawke.Coś mi się zdaje,że oni Ci wszyscy na głowe włażą...Ty za dobra jesteś![]()

Za to dzwonił do mnie szfagier,że po nas przyjedzie i zabierze nas na te chrzciny i pogada z moim m. żeby nie umawiał się z rodzicami bo nie zdązymy załatwi to tak,żeby nie było że ze mną gadał.:-):-):-):-)Mój szfagiera jest super:-):-):-):-)
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
Anulek, a kiedy Twoi rodzice wracaja?? Szkoda ze Ci kluczy nie zostawili. No chyba ze masz to powinnas sie wyniesc stamtad na troszke bo w takiej atmosferze zyc to nic godnego pozazdroszczenia.Malego Stasinka szkoda. Moze wytlumacz M zeby swoich frustracji nie przenosil na dziecko. I przy okazji wszytskiego najlepszego dla Stasienka, zeby mu sie tatus poprawil...
Klucze mam ale mój najmłodszy brat tam imprezuje starych nie ma chata wolna;-)Anulek, a kiedy Twoi rodzice wracaja?? Szkoda ze Ci kluczy nie zostawili. No chyba ze masz to powinnas sie wyniesc stamtad na troszke bo w takiej atmosferze zyc to nic godnego pozazdroszczenia.Malego Stasinka szkoda. Moze wytlumacz M zeby swoich frustracji nie przenosil na dziecko. I przy okazji wszytskiego najlepszego dla Stasienka, zeby mu sie tatus poprawil...
Może i bym mu wytłumaczyła tyle,że ze mną nie rozmawia i nawet nie udaje,że nas słucha:-

Marta1981
Rodzyneczka
No,no,no,widzu że impreska się rozkręca;-)
.
Ja zachachmęciłam swego i jeśli będzie pogoda to w sobotę wyruszamy na polowanie na dinozaury
.

Ja zachachmęciłam swego i jeśli będzie pogoda to w sobotę wyruszamy na polowanie na dinozaury

reklama
To super tylko apartu nie zapomnij ja też chce widioeć dinozauraNo,no,no,widzu że impreska się rozkręca;-).
Ja zachachmęciłam swego i jeśli będzie pogoda to w sobotę wyruszamy na polowanie na dinozaury.

Podziel się: