reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
biedny mały:-Ja też z podrzutkiem;-),bo stare tuli Olka,bo się za Maxem rozpłakał:-(.

sikoreczka79
Mój men też padł
skutecznie córcię zaśpił

Anula parasol jej narysujwitaj ludi ja za Wami dzisiaj nie nadążam bo wojne na Nk prowadzę z taką jedną kretynką z klasy moje posty na forum mi usuwa bo nie rozumie no!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAkbym mało nerwów miała

no 200%skutecznościMój men też padłskutecznie córcię zaśpił
![]()

Marta1981
Rodzyneczka
Widzita,Olka ma ziksowało
.
Ze starości 16 lat miał,jak Azora w środę zawieźliśmy to tylne łapy popuchnięte miał,nie szczekał,nie chciał jeśc i osowiały był.Zobaczył,że ma komu podwórko oddac pod opiekę i wczoraj o 8-ej rano:-(,jak teściowa zdejmowała mu obrożę to ledwo co dychał:-(.

Ze starości 16 lat miał,jak Azora w środę zawieźliśmy to tylne łapy popuchnięte miał,nie szczekał,nie chciał jeśc i osowiały był.Zobaczył,że ma komu podwórko oddac pod opiekę i wczoraj o 8-ej rano:-(,jak teściowa zdejmowała mu obrożę to ledwo co dychał:-(.
smuuuutno mi :-(mój piesio co u rodziców mieszka ma już 12 lat i zaczął ślepnąć:-Ze starości 16 lat miał,jak Azora w środę zawieźliśmy to tylne łapy popuchnięte miał,nie szczekał,nie chciał jeśc i osowiały był.Zobaczył,że ma komu podwórko oddac pod opiekę i wczoraj o 8-ej rano:-(,jak teściowa zdejmowała mu obrożę to ledwo co dychał:-(.
reklama
sikoreczka79

Podziel się: