reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi:tak::-D:-D:-D
Ludi trzymaj się Kochana tulę mocno nie wyobrażam sobie siebie w Twojej sytuacji
Marta powodzenia w rozmowach biznesowych;-):tak::-)
Anula wszystkiego naj ipowodenia w naciganiu .ładnego cos se kup ,i dzieki za dobre slowo ,szczesliwego zakonczenia sporu i bu mezowi klapki z oczu opadly

Witam wszystkie razem i kazda z osobna,u nas pochmurno i brzydko ,czyli normalnie jak zawsze, a propo Bodzia jeszcze spi czy cóś????:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::szok:

Witam!
Spalim dziś w naszym łożu całkiem sami:szok: aż się rano obudziłam jak męż do pracy wychodził i Madzi szukałam:laugh2: O 7.30 mnie dopiero zawołała i godzinkę jeszcze pospałyśmy na przytulaska:tak: Może się nauczy już spac sama:-)
Ja o witaminkę D pytałam lekarza jak my się szczepiły i powiedział, że teraz mam nie dawac. Dopirero na jesień i to nie samą D tylko taki zestaw witamin (multisanostol np.)
Muszę skończyc śniadanko i ubrac rodzinkę, bo tu piżama day mamy:-p Nie chce mi się, za oknem pada:sorry2:

Bodzia nie śpi od 5,45 ale Męz na pózniej do pracy to go nie drażniłam.A poza tym w nocy mieliśmy potopik a teraz musze PPD w tym umyć naczynia w dwóch miskach bo nie mam wody w zlewie:baffled::baffled::baffled:

Dzien Dobry koffane. Moj syn dzis spal do 8.45 a ja z nim. Faaajnie.Dzis lecim na miasto zobaczyc czy co ciekawego na promocjach nie ma.
Rozmiar pampkow Stasiowych to 5 lub 5+
A wit D dajemy z zestawem innych wiitamin bo tu slonca az tak duzo nie ma.
Ludi - a tam u Ciebie nie ma polskich lekarzy??
Meg - witaj kochana. Superanckie fotki mojego siostrzenca.

Pierwsza;-):laugh2::laugh2:.
.
Ja dzisiaj pracowity dzień mam,bo z kumpelą z trójki grupowej po farby i plastelinę do paczek na Dzień Dziecka śmigamy.Jest u nas producent to zawsze taniej a może wysępimy darowiznę dla przedszkola:dry::tak:.
Powodzenia w sępieniu:tak::tak:no na dzieci mieli by nie dać:confused::confused:muszą dać;-)

Dzień dobry Kobiety my już na nóżkach a zagodzinę już nas nie będzie w domku jak stary wróci to się zdziwi:tak::-D:-D:-D
Anula szerokiej drogi;-):-D:-D no i trzymaj się koffana i pamiętaj, że to nie Ty masz nabierać perspektywy tylko męż twój. Jak nie przeprosi:crazy::crazy: to wakacjuj ze Stasiem do oporu;-)

Helol....

A teraz zagadka...co Kuba tu zwiedza? ;-)
no Wawel i krużganki widze ja:tak:;-)

Bodzia nie śpi od 5,45 ale Męz na pózniej do pracy to go nie drażniłam.A poza tym w nocy mieliśmy potopik a teraz musze PPD w tym umyć naczynia w dwóch miskach bo nie mam wody w zlewie:baffled::baffled::baffled:
Bodzia bidna koffana a co wam rura pękła czy jak:baffled::baffled:

My już dawno na nogach ale taka zimnica w domu ze palce mi przy klawiaturze z rana marzną:dry::dry: Na dworzu po prostu ciężki listopad tyle tylko że nie pada, ale wieje lodowaty wiatr:angry::angry::angry:ale ponoć od jutra słoneczko i z dnia na dzień cieplej. Martusia wyprawa na dinozaury musi się odbyć w słoneczku tylko trzeba złotówe na dach wrzucić;-);-)
zbieram się pod prysznic bo na zakupy trzeba by na rynek skoczyć:dry:

Nie rura na szczęście nie ,ale wezyki od wody przy zlewie, lało się az miło a mi się szum śnił:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: W ogóle to jak nie ma słońca to nawet jak posprzatam na błysk to mam wrażenie,że brud w domku.

reklama
Nie rura na szczęście nie ,ale wezyki od wody przy zlewie, lało się az miło a mi się szum śnił:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2: W ogóle to jak nie ma słońca to nawet jak posprzatam na błysk to mam wrażenie,że brud w domku.
no to z rana miałaś PPD nie dość że przymusowe, to jeszcze konkretne:baffled: no mogłoby słonko chociaż wyjrzec a tu gęsto od chmurzysk, aż się z domu nie chce nosa wyściubiać. Szymkowi śpiworek z powrotem do wózia podpięłam bo wiuchaaaaaa:dry::dry:

Do góry