reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

moj starszy syn ma 16 lat i ciagle od dzidzisia chorowal strasznie,,az zapadl na astme,przez to tez jest w Polsce a ne tu z nami ,on kazdy wyjazd odchorowuje niestety,przez to tez lapie doly mega,tesknota i chce wrocic ,moj maz tego nie chce ale ja dla zdrowia psychicznego musze poprostu musze,
bossssssshhhhhhhhhh!!!!! Tulę cię mocno:-( Nie wyobrażam sobie rozstania z dzieckiem:no:

reklama
bossssssshhhhhhhhhh!!!!! Tulę cię mocno:-( Nie wyobrażam sobie rozstania z dzieckiem:no:
ja na lep dostaje czasami ,a 2 tygodnie temu wrocilam z polski i teraz se nie moge z soba dac rady,,nerwy mnie zra normalnie,maz widzi co sie dzieje,ale to moj syn z pierwszego zwiazku wiec on tego nie rozumie choc sie lubia i kontakt dobry maja,tylko ze ja jestem taka kwoka co piskleta musi miec kolo siebie i na glowe od tego dostaje

Dobranoc, koffane, idę się do męża przytulić ;-) wprawdzie śpi ale tak się słodko wypytywał czy się do niego przytulę, jak przyjdę do łózia, że nie będę mu sprawiać przykrości :laugh2:;-)
Kurde, ja mam kolokwium w niedzielę z psychologii rozwojowej i osobowości a nic nie umiem:no::baffled: :szok:

dzzzieci powinny byc z matka ,chociaz on jest nad wiek dojrzaly ten moj syn,i klopotow moja mama z nim nie ma zadnych ale mowi ze chce zebym wrocila i ze chce mieszkac ze mna a nie z babcia ,a mi sie wtedy serce kraje,moj maz o powrocie nie chce slyszec,jak ja chce to mowi moge wracac,a onjeszcze zostnie,zanim tu przyjechalam maz byl tu juz poltora rku sam

Dobranoc, koffane, idę się do męża przytulić ;-) wprawdzie śpi ale tak się słodko wypytywał czy się do niego przytulę, jak przyjdę do łózia, że nie będę mu sprawiać przykrości :laugh2:;-)
Kurde, ja mam kolokwium w niedzielę z psychologii rozwojowej i osobowości a nic nie umiem:no::baffled: :szok:
a ja spie z syneczkiem a maz w drugiej sypialnii ,fajnie mamy nie???

Ja frytki wszamałąm i się mega śpiąca zrobiłam:tak:
Słodkich snófff życzę:-)
Ludi tzrym sie słoneczko:hmm: Życie jest czasem takie trudne..........

Ja frytki wszamałąm i się mega śpiąca zrobiłam:tak:
Słodkich snófff życzę:-)
Ludi tzrym sie słoneczko:hmm: Życie jest czasem takie trudne..........
do brej nocki do juterka,ja was 8 miesiecy gdzies czytalam ale jakos nie mialam odwagi zaczac pisac ,nie wiem dlaczego ,sama sie dziwiem,dopiero do Bodzi napisalm na gg i ona mnie namowila,slodkich senkow zyczem pappappatki:angry::angry::angry:

reklama
He he, a my śpimy we trójkę - ja, małż i Olinka :-D i też jest fajnie, zwłaszcza rano, jak Potwornicka przypomina sobie, że ma mamusię, do której można się tulić :laugh2:
u nas to zyci wymusilo a poem bylismy ponad rok bez taty ,a teraz mamy dwie sypialnie ,maz chrapie ,malutki sie budzil ,totez spie z nim,ale mi to pasi bardzo ,o dziwo,mamy wielkie loze dla siebie bo may do lozeczka za nic nie chial ,nigdy w nim nie spal,a jak malutki to tylko w dzien w nim lezal

Do góry