reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Oj jakieeeee ciacho...mniaam
Iwonko caluski z okazji imeinienek!!!!!
flora199.gif

reklama
U nas też są osobne pomieszczenia:tak: No i do tego izolatka dla zakażnych (tylko wiadomo że to niekiedy wychodzi dopiero przy badaniu:baffled:)
A tak wogóle to się właśnie wkurzyłam, dostaliśmy wezwanie do skarbówki:dry: Błędna pozycja 108 i dalsze. Ciekawe o co chodzi:baffled:
Pogoda na dworze do niczego: słońce daje czadu i nagle robi się bardzo zimno i pada taki drobniutki deszcz:angry:
kochana to jest bardzo pocieszajace ,bo u mnie leje ,ale milo wiedziec ze w moim ukochanym KRAJU tez ,zawsze to lzej na sercu ,a tak wogole to poczestuj ta babonierka bo nic slodkiego w domu nie mam akurat/a swoja droga to czemu ona dla doroslych jest,z racji alkoholu czy cóś?????????:rofl2::rofl2::rofl2:

O jaki zastój się tu zrobił:baffled: A moje dziecię śpiocha nadal:dry: Ciekawe kto za nią w nocy spał będzie:-p Adrianka zajęłam:postanowił ososbiście przebrac pościel:tak:

Sikoreczka chyba zejde na dol po slodkie ,mimo ze moj maly chrasek jeszcze troszke ,ale czuje ze od tego mi bedzie lepiej znacznie:-):-):-):-)

U mnie w przychodni są oddzielne pomieszczenia dla zdrowych i dla chorych:tak:.
U nas też tyle.ze rejestracja jest wspólna:dry:Ale to sie da złątwić.No i bez problemu na zdrową strone rejestruja jak chcesz tylko po skierowanie czy z wynikami:tak::tak:

Megusku bardzo proszę
z3194086M.jpg

Wszystkim naszym domówkowym Iwonkom składam najlepsiejsze życzonka imieninowe

Oj jakieeeee ciacho...mniaam
Iwonko caluski z okazji imeinienek!!!!!
flora199.gif
JA SIĘ DOŁĄCZAM
kwiat_brokat_1.gif

Rety lachony tu to normalnie ostra jazda bez trzymanki jest. Stary;-)dzwonil ze idzie z roboty na obiad, no ale jak ja mam mu robic obiad skoro nie nadrobilam jeszcze zaleglosci. Ufff teraz wreszcie mi sie udalo.A i jeszcze chyba mi ociotowalo kompa bo przez 24 h nie mialam dostepu do neta. NIe doczytalam jak sie odciotowuje - starymi gatkami malza trzeba potrzec czy jak;-)No to w skrocie:
Bodzia - crazy szalone foto - super.
Sikoreczko - nojlepszygo w dniu imienin. :-)zyczymy duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo slonca:-) i pogody ducha. I takiego wyniku na tesciku o jakim skrycie marzysz.
Meg - juz jestem . Tesknilas za swoja siostrzyczka??
Anulku - przytulam. Ten walec na twojego chlopa juz dojechal??
No to chyba wszystko... pozdrawiam i pedze robic leniwe pierogi.

Myśmy dziś pospacerowali.Zaliczyliśmy szmatki i kupilismy dwie koszulki, spodenki krótkie, wielki pajacyk, dwa kapelutki i owieczke za całe 8 zeta:rofl2::rofl2:
A tu Karollo specerollo

Na klopsztandze:rofl2:

reklama
Bodziu zdjęcia super Karolek ma śłiczną kurteczke,strasznie mi się podoba:tak:
A ja z tego wszystkiego zapomniałam Wam sie pochwalićć,że awansowałam w społeczeństwie i u mojego pierworodnego i
od poniedziałku Staś w końcu mówi " mama"

Do góry