reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madźka nie martw się naprawdę bo te ciuchy to teraz tylko z myślą o anorektyczkach
Sikoreczka no bombowe zabawy wymyśla Adi o co Ci chodzi?ja z moim bratem bawiłam się w bicie głową w kaloryfer:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D
Bodzia nie kuchenkom zabawką w cenie normalnych

reklama
Ja mam przyjemnośc miec tylko siostrę i raczej takie spokojniejsze zabawy były. Chociaż usiłowałam ją nauczyc chodzenia po drzewach i garażach:rofl2: Nie dała się:-p:no::-D

Ja mam przyjemnośc miec tylko siostrę i raczej takie spokojniejsze zabawy były. Chociaż usiłowałam ją nauczyc chodzenia po drzewach i garażach:rofl2: Nie dała się:-p:no::-D
Kiepsko.Ze mną takich problemów nie było ;-):-D upodobaliśmy sobie garaż dziadka na który łato się wchodziło za to gorzej z zejściem.Parę razy dostaliśmy w kóre za ten dach ale jakoś nie psuło nam to zabawy:tak::-D

JA na chwilu,doczytac;-):tak:.
Tak namiętnie Olek się kąpał,że nadział się plecami na kran:szok: i zdartą skórę ma-coby ktoś nie pomyślał,że się nad dzieckiem znęcamy:crazy:(fotka jutro;-)).
Po cieście śladu ni ma:no: i mus ugotowac było kaszkę mannę z soczkiem.Do juterka,bo nie wiem czy pojedziemy:-( przez pogodę,bo"zdjęcia i film będą źle oświetlone":dry::baffled::crazy:

Małż przemówił do mnie i chce żebym z nim na chrzciny jechała,teraz poszedł do spowiedzi a że on nie umie ani formułek ani rachunku sumienia to mu powiedziałam i grzechy też wymieniłam kłócenie się z żoną też mu wymieniłam:tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D Może będzie si jak wróci kupek jeden;-)
wyjmij czerwoy dywan albo chodnik bo jak bedzie klekal ,kiedy bedzie cie przepraszal,zeby se spodni nie powalał,moze zrozumial wreszcie

reklama
Czułam koffana,że to o to chodzi.Nie martw się jest nas wiele!!!!A Ty wspaniała kobietka jesteś, tylko te ciuchy są na anorektyczki a nie na prawdziwe, ponętne kobiety:laugh2::laugh2::laugh2:
Ostatnio dobry telst usłyszałam
Ciuchy do figury a nie figure do ciuchów:tak::tak::tak:
o to ,to ,moja droga ,ja tez prosto z centrum handlowego wrocilam ,i z niczym ,dla siebie ,bo wszystko jakies ciasne bylo takie,usilowalam wgnieść tylek w 40 ale miejsca w spodniach bylo malawo ,wściekla kupiłam se na kolacje salatke pod tytulem,,florida,,moze czas mniej żreć bo jak tu przyjechalam to bylam taka 38 czasem 40 a teraz dooopa ,i to duza w dodatku:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:

Do góry