reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Miłego poprawiania humoru Madziu :tak::tak::tak: słodkich snów
Witaj Kasiu
Ludi walec działa na sadystów;-):-D:-D:-D:-D
walca ni mam ale walek moze tez byc ,nie,pogonilam go z tym zarciem i teraz wietrze te zapachy ,bo mi w bbrzuchu burczy ,a mam jeszcze wczorajsze zeberka ,boshe na co ja sie drecze ,jesc mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::nerd::nerd::baffled::baffled:

reklama
walca ni mam ale walek moze tez byc ,nie,pogonilam go z tym zarciem i teraz wietrze te zapachy ,bo mi w bbrzuchu burczy ,a mam jeszcze wczorajsze zeberka ,boshe na co ja sie drecze ,jesc mi sie chce:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::nerd::nerd::baffled::baffled:
Kochana jedz co innego Ci zostało na tym wygnaniu?
ja też strasznie głodna tylko ja w domu nic nie mam ale znalazłam biszkopty Stasia mam nadzieję,że się nie pogniewa;-):-D:-D:-D:-D

Kochana jedz co innego Ci zostało na tym wygnaniu?
ja też strasznie głodna tylko ja w domu nic nie mam ale znalazłam biszkopty Stasia mam nadzieję,że się nie pogniewa;-):-D:-D:-D:-D
wiesz co czytam twojego posta a tam ,,,znalazlam biszkopty Stasia,, a ja se przeczytalam chyba sie nie otruje,nie wiem jak to sie stało ,sama sie śmieje z siebie,podgryzlam troszki zeberek,chodz do mnie ja mam zarcia ,bo moj maz luuuuuuubi jesc i musi byc duuuuuuuuuuuzo ,jak kupuje kurczaki z rozna to 3 naraz i jak ja mam nie jesc w tym domu kochana,on mowi ze w Polsce sie ograniczal tu nie bedzie

:dry::dry::dry::dry:kto ci takich głupot nagadał:dry::dry::-D:-D:-D:-D:-D:rofl2: cięzko mi teraz zaakceptować ze rozmiar 36 jest za wąski w biodrach i biuście, ot i co:unsure:
Jakaś aktorka a ja sobie to jako motto wezme:-D:-D:-D

nigdy w życiu nie miałam starszego brata więc z leksza w szoku jezdem:huh:
Ja mam 3,5 lat młodeszego ale tak sie tłukiśmy,ze sie dziwie,że wyszliśmyz tego cało:baffled:

Ludi to nie Ty przytyłaś tylko ta cholerna rozmiarówka ciągle się zmniejsza:tak::tak::tak::tak::-D
DOKŁADNIE
A co do rozmiarówki to ja w życiu 36 nie nosiął, 30 mocno zawyżone a w tej chwili 46:dry::dry::dry::dry:Szczególnie w biuście:-p:-pA przed ciążą i niedawno w doopie 42.Nic z tego nie jarze..
Iwonka2006 jutro do szpitala idzie...Śledze jej opisy na gg:tak:
Małżon mnie z kompa wygryzł, wyścigówkami se jeżdził:dry:

Bodzia tak to jest z chłopami mój to w fife gra
Ja przed ciążą nosiłam 38 teraz 42 ale jak kupowałam spódniczkę to miała rozmair 46 :szok::szok::szok::szok::szok: i ja nie wiem bo następną miałam 40.Ta rozmiarówka jest porąbana i już
:tak::tak::tak::tak::tak:

Więc
Takie coś szyłam na dyplom i tytuł technika, z kolezanką szyłam:tak:

A takie coś szyły starsze kolezanki a myśmy tylko prezentowały.Pytanie.Cio to za strój???A to ja jezdem

Tak się uczyłyśmy:sorry2:
0232521630.jpg

reklama
Bodzia tak to jest z chłopami mój to w fife gra
Ja przed ciążą nosiłam 38 teraz 42 ale jak kupowałam spódniczkę to miała rozmair 46 :szok::szok::szok::szok::szok: i ja nie wiem bo następną miałam 40.Ta rozmiarówka jest porąbana i już
:tak::tak::tak::tak::tak:
no tak no tak ,mlo spotkac bratnie dusze w kwestii powalonych rozmiarow

Do góry