Siemaneczko Lasencje

u nas słonko pomału się zadomawia na niebie ale wolniuuuutko. no nie pada w każdym razie
Bodzia no cudne zdjęcia wspominkowe
:-):-)a strój kurpiowski
No i PRZECUDNY Lolek w podpisie

;-)cieszę się.
Dzięki na komentarze na NK wariatki koffane
tak sobie mysle - jak moi znajomi czytaja o tych lachonach to tam sobie ładnie historie w głowie budują
. ale, ale niusa wam sprzedam - wyhaczył mnie mój promotor na NK i jakoś tak sobie wczoraj pogawedziliśmy nawet mailowo i to chyba znak bo ja od jakiegoś czasu nad powrotem na uczelnie myślę skoro i tak do pracy przez najbliższe lata nie pójdę.miło mi się zrobiło
no ale nie zanudzam z rana. idę w stronę kuchni bo dzisiaj na spacer do Łagiewnik jadziem, a potem obiad u teściów
buziole ale zerkami jeszcze kwilunię;-)

mam takie samo sniadanko tylko w wersji na duet;-);-)przykro mi ze z polowania na dinozaury nici, ale co się odwlecze to nie ucieczeOddalam się do kuchni śniadanko na 5 osób robita;-).Twarożek ze śmietanką i nowalijkami,pychotka i kakao do tego
.

Bodzia no cudne zdjęcia wspominkowe

widzisz Iiwka wszystko się jakoś zaczyna układaćCześć mam niesamowitą niespodzinkę!
Byłam w czwartek u M i podjeliśmy decyzję o naszym mieszkniu. Grzesiek stwierdził że nie będziemy się męczyć i że wie teraz co tracił więc narazie będziemy wynajmować jakieś lokum w Kraśniku by bliżej do pracy miał ale to jak wróci z woja...
Bardzo się cieszę że będziemy na oddzielnym bo teraz bardzo ciężko tu wytrzymać. (teście)

Dzięki na komentarze na NK wariatki koffane