reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I dostał od mojej mamy plecak z kurczakiem, który wygrała na karaoke z KFC:-DMa w nim dwa wagoniki i biega z nim na pleckach po domku:rofl2:
Fotkę proszę;-):tak:.
Lachony,wielkie dzięki za komenty na NK:tak::happy:.
Z naszych planów to cmentarz tylko nie wypadł:wściekła/y::angry: bo rzecz jasna padało:crazy:.
Na dobry humorek zrobiłam i dzielę się z Wami Tiramisu Zobacz załącznik 79281

reklama
Bodzia,zajefajną mamuśkę masz;-):tak:.
Wita co?Warto raz na jakis czas do kościoła pójśc:tak:,akurat było ogłoszenie że w czwartek paczki wydają,tylko trzeba karteczkę z opieki,to jutro śmignę;-),może cukier dadzą:dry:?

Dałam Olkowi 2 zł na tacę,to skubany schował do kieszeni,ale później wyjął i wrzucił do koszyczka i przez całą mszę dłubał w nosie(dobrze że w samym ganku staliśmy)Jul kimke walnął jak tylko kazanie usłyszał:-D.Pozdro od Olka :angry::-p :-D:-):tak:

No pewnie,że zajefajna:-D:-DDo tego taka laske,ze mucha nie siada:rofl2::rofl2::rofl2:Karol na kolanach, jedna lapa pisze:sorry2::sorry2:Moja mamulka, choc sama kasy nie ma za duzo wsio na burito mu kupila bo rzeklam,ze ochote mam:tak::tak:I jeszcze pizze fundnela, wiec juz nie wiem czy jutro dzien matki czy dziecka:blink::blink:

Jestem, po ciężkim łikendzie w szkole ;-). Nie mam siły dzisiaj nadrabiać więc zrobię to jutro.
Z tego co zdążyłam zauważyć - GRATKI OGROMNE DLA IWONKI :tak:

Poza tym mam już 3 zaliczenia wpisane do indeksu - z technologii informacyjnej 5, z psychologii rozwojowej i osobowości 4 i z socjologii 3 (to i tak cud - przez cały semestr byłam raz u tej babki na ćwiczeniach, a nic nawet zaliczać nie musiałam :-D).

No to do jutra

Papa

Martynka GRATKI, :rofl2::rofl2::rofl2:
A widzisz tak się denerwowałaś;-);-)Kciuki domówek i juz 3 zalicznia:-DA ile Ci jeszcze zostało?

Witanko!
Ja dziś zaliczyłam obiadek u teściówki. No jakoś przeżyłam;-):-p
Teścik zdałam na jedną kreseczkę.... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:tak::-D
choc z drugiej strony troszkę żal:sorry2:
idę dzieciarnię zasypiac:-)

No jesteś nareszcie bo ja się tu zamartwiam:rofl2::rofl2::rofl2:
Ciesze się z Toba a ten żal rozumiem...:sorry2:

reklama
:-):-):-):happy::happy:
Witanko!
Ja dziś zaliczyłam obiadek u teściówki. No jakoś przeżyłam;-):-p
Teścik zdałam na jedną kreseczkę.... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:tak::-D
choc z drugiej strony troszkę żal:sorry2:
idę dzieciarnię zasypiac:-)
Sikoreczko gratulacje za odwage za zrobienie tesciku,pewnie sie cieszysz i odetchnelas z ulga ,choc jakby wynik byl inny to tez byloby niezle pewnie ,jestes bowiem MAMA na medal albo wlasciwie na dwa medale:happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Do góry