reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza

reklama
Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza
Ludi kochana wspólczuje.Mnie sie to przydazylo.Paskudne uczucie.
Ja sie wypilingowalam, nasamrowalam, namaseczkowalam i czuje sie BOSSSSSKO:blink::blink::blink:W poniedzialek sie chyba na regulecje brwi wybiore.No i musze sie zdecydowanie czesciej tak upiekszac.Karollo spi, ja ogladam TV i zara tyzide spac.
Marta wylej swe zale przed nami:tak:

Martynka, a probowalas podawac jej to strzykawka?? Ja tak zawsze Stasiowi podaje. Albo mieszam z jogurtem.
Kasiu, ze strzykawką jest jeszcze gorzej :no: ona w ogóle kmini kiedy jej się daje na łyżeczce coś dobrego a kiedy coś niesmacznego :sorry2:.

Upał nieziemski dzisiaj.
Poszłam dzisiaj z Oliwką do Jacka rodziców, bo Jacek musiał dłużej w pracy posiedzieć. A tam w ogrodzie jest spory basen. Oliwka jak zobaczyła że wszyscy się kąpią, to podeszła blisko i patrzyła i śmiała się. Gdyby nie choroba to od razu wpakowałabym ją w pampka do wody i wsadziła do basenu, ale niestety... No i w pewnym momencie ta zołza chciała sięgnąć po piłkę dmuchaną i wleciała na główkę do basenu :szok: Myślałam że zawału dostanę :baffled: W wodize była może z 2 sekundy, bo szwagier ją szybko wyciągnął, ale mówię wam, masakra taki widok. I to była sekunda. Ja stałam obok, teściu stał obok i nie zdążyliśmy zareagować jak ona leciała głową do wody :zawstydzona/y::dry: Na szczęście na strachu się skończyło, popłakała chwilkę i po kilku minutach znowu chciała iść do basenu

A teraz już kończę bo mąż zły ;-)

Martynka tak to z dzieciami jest...Czasem nie upilnujesz..Dobrze,ze na strachu sie skonczylo.A z Oiwianny urocza plazowiczka:tak::tak::tak:

Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka: czarnych kotów na białych przypieckach, burych kotów - a może i białych... byle były i byle mruczały.
Życzę rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać.
Życzę śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.
23oh1.gif

animation21111111111111pr9.gif

carebear112ia.gif

38f8abd2f25bdcf0f764e2a804da7a9dwy3.gif

Witaj Bodzia :)

Naszym dzieciom w dniu ich święta świetnej zabawy i mnóstwa prezentów!
016.gif
024.gif

W "Smyku" w ten weekend dają 25% rabatu.

Miłej niedzieli!

Witaj Bodzia :)

Naszym dzieciom w dniu ich święta świetnej zabawy i mnóstwa prezentów!
016.gif
024.gif

W "Smyku" w ten weekend dają 25% rabatu.

Miłej niedzieli!
DOŁĄCZAMY SIĘ DO WSZYSTKICH ŻYCZEŃ DLA DZIECIACZKÓW - UŚMIECHNIĘTEGO DZIECIŃSTWA I MNÓSTWA FAJOWYCH PREZENTÓW !!!!

A tak, jest rabat w Smyku 25% z okazji Dnia Dziecka, ale chyba tylko na ciuszki Cool Club :tak:. I w RE-KIDS również dają rabat, chyba 15% :tak:.

My dopiero niedawno wstaliśmy, teraz trzeba się umyć, bo zaraz przychodzą moi rodzice.

A ja zapomniałam chyba napisać, że kupiliśmy zajebiste urządzenie które spełnia wiele przydatnych fukncji, m.in. nawilża i oczyszcza powietrze i pełni też rolę super odkurzacza i do tego niezłe gratisy - matę ozonową do wanny i odkurzacz który sam odkurza :tak: (wygląda jak ufo - taki okrągły i sie włącza go i on sam jeździ i odkurza).

reklama
Dzień doberek!
Melduję że żyją:tak: Piknik był superancki:-D Pełno atrakcji dla dzieciaczków, dmuchane zjeżdżalnie, zamki do skakania, kucyki jedzenia, picia i słodyczy do oporu. My mogliśmy piwkowac ile chcieliśmy. Potańcowalim i było świetnie. Jak wrócę do domku to pozgrywam fotki;-) Dziś bolą mnie nogi, ręce i szyja a do tego mam spieczone plecki i ramionka:baffled: Idziom na spacerek:-) Do potem Lachony:laugh2:
Najweselsze życzonka dla naszych koffanych dzieciaczków. Słodyczy, radości i słoneczka

Do góry