Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
ludi,współczuję nocnych wrażeń.
Nic więcej nie piszę bo rozniosę wszystkich
.Będę w lepszym humorze i nastroju to poklikam z Wami
.
Nic więcej nie piszę bo rozniosę wszystkich

Ludi kochana wspólczuje.Mnie sie to przydazylo.Paskudne uczucie.Acha ,wczorajsza noc do 3 spedzilam na pogotowju,dusznosci itd ,lekarz byl innego zdania ,twierdzil ze to atak paniki na tle nerwowym,mial ktos cosik takiego????????????????????????kolatnie serca,tretwienie ,mrowienie rak i nog ,suco w ustach jak na pustyni i oddychac ciezko,nie wie ktoras co to takiego jest ,ostatnio rzeczywiscie cos mi nerwica dokucza
Ja sie wypilingowalam, nasamrowalam, namaseczkowalam i czuje sie BOSSSSSKO

Marta wylej swe zale przed nami

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Kasiu, ze strzykawką jest jeszcze gorzejMartynka, a probowalas podawac jej to strzykawka?? Ja tak zawsze Stasiowi podaje. Albo mieszam z jogurtem.

Upał nieziemski dzisiaj.
Poszłam dzisiaj z Oliwką do Jacka rodziców, bo Jacek musiał dłużej w pracy posiedzieć. A tam w ogrodzie jest spory basen. Oliwka jak zobaczyła że wszyscy się kąpią, to podeszła blisko i patrzyła i śmiała się. Gdyby nie choroba to od razu wpakowałabym ją w pampka do wody i wsadziła do basenu, ale niestety... No i w pewnym momencie ta zołza chciała sięgnąć po piłkę dmuchaną i wleciała na główkę do basenu

A teraz już kończę bo mąż zły ;-)
Czego życzyć Dzieciom w Dniu Dziecka: czarnych kotów na białych przypieckach, burych kotów - a może i białych... byle były i byle mruczały.
Życzę rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać.
Życzę śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.
Życzę rzeki i piasku przy rzece na wspaniałe, piaskowe fortece. I poziomek w leśnych kotlinach, drzew, na które dobrze się wspinać.
Życzę śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.

RENIFER_24
M-X'07, W-IX'09
Kochane dzieciaczki!!!!!!!!!! wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
DOŁĄCZAMY SIĘ DO WSZYSTKICH ŻYCZEŃ DLA DZIECIACZKÓW - UŚMIECHNIĘTEGO DZIECIŃSTWA I MNÓSTWA FAJOWYCH PREZENTÓW !!!!Witaj Bodzia
Naszym dzieciom w dniu ich święta świetnej zabawy i mnóstwa prezentów!
![]()
![]()
W "Smyku" w ten weekend dają 25% rabatu.
Miłej niedzieli!
A tak, jest rabat w Smyku 25% z okazji Dnia Dziecka, ale chyba tylko na ciuszki Cool Club

My dopiero niedawno wstaliśmy, teraz trzeba się umyć, bo zaraz przychodzą moi rodzice.
A ja zapomniałam chyba napisać, że kupiliśmy zajebiste urządzenie które spełnia wiele przydatnych fukncji, m.in. nawilża i oczyszcza powietrze i pełni też rolę super odkurzacza i do tego niezłe gratisy - matę ozonową do wanny i odkurzacz który sam odkurza

reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek!
Melduję że żyją
Piknik był superancki
Pełno atrakcji dla dzieciaczków, dmuchane zjeżdżalnie, zamki do skakania, kucyki jedzenia, picia i słodyczy do oporu. My mogliśmy piwkowac ile chcieliśmy. Potańcowalim i było świetnie. Jak wrócę do domku to pozgrywam fotki;-) Dziś bolą mnie nogi, ręce i szyja a do tego mam spieczone plecki i ramionka
Idziom na spacerek:-) Do potem Lachony
Najweselsze życzonka dla naszych koffanych dzieciaczków. Słodyczy, radości i słoneczka
Melduję że żyją

Najweselsze życzonka dla naszych koffanych dzieciaczków. Słodyczy, radości i słoneczka

Podziel się: