reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Mój chłop też bardzo pracowity:angry::angry::angry::angry: Najchętniej pracuje przed tv lub komputerem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc jak ja mam go o coś prosić to normalnie szlag mnie trafia

Anaconda to widzę że nie tylko u mnie taki robotny męż:wściekła/y: Mój to zawsze twierdzi że jak ma coś w domu zrobic to go szlak trafia, że woli to samo zrobic dla kogoś:szok: No cuż można rzec: to tylko FACET:baffled::tak:
Madziu u cioci jest internet, tylko nie wiem czy mnie kuzynka dopuści:dry: Ona jest niepełnosprawna i komputer jest jej życiem, więc może byc ciężko.:nerd: No ale ja dopiero 21 czerwca się wybiorę. :tak:

Witam ponownie:tak:
Byłam dzisiaj na 17.40 prywatnie u ortopedy i mam powody do radości:tak::-D
Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie jak dla niej :tak:

Teraz zabieramy sie za kąpanie Amandzi :tak::-) a potem amciu i pa lulu:laugh2::laugh2::laugh2:

Aluśka o kant dupy rozbić 'porady tamtego lekarza:angry::angry:boshe jak mnie wkurza, że człowiek w większości przypadków nie może liczyć na kompetentną opiekę zdrowotną jeśli nie zapłaci:no::no:dobrze, że zdecydowałaś się na prywatną konsultację:tak::tak:fajnie, że z bioderkami Amandzi wszystko gra, odpadł wam powód do zmartwienia. tylko ciężko będzie Małej Księżniczce powiedzieć stop staniu, kiedy już posmakowała jak pięknie świat z góry wygląda:sorry:

Szym opitolił 210 kaszki z mleczkiem i padł. Ja idę lodówkę umyć i placki z sosem truskawkowym smażyć bo se męż zażyczył na szubidubi:rolleyes2::rolleyes2:
Dobrej nocki Lachonice
goodnight2pr9.jpg

A ja wole psiatac rankiem.Piffko sobie urodzinkowe pije malza.Koszulke mu kupilam, drzewo przywiozl:tak::tak:Maly po dworku polatal, teraz juz lula i a pomalu tez bede sie lulu udawala.Trzeba jeszcze sie umyc:rofl2::rofl2::rofl2:

Cześć dziewczynki.:-)
Ja do jutra słomiana jestem.:rofl2:
Wiecie, co Maciek mi wariuje.:baffled: Dziś co najmniej 3 razy odstawił "pokaz" -płacz, krzyk, pisk, obrażanie się i od jakiegoś czasu zaczął bić (my go nie bijemy, więc nie wiem skąd to się wzięło) -najgorsze, że wygraża, że udeży Grześka.:baffled: Nie mam do niego już sił, choć wewnątrz się we mnie gotuje, to na zewn. staram się być opanowana i spokojna. Ale nie wiem jak długo to wytrzymam... :-:)sorry: Nie wiem, może to taki wiek? albo zazdrość (o Grześka), albo juz nie wiem co...:confused:
To tyle co u nas.Idę teraz poczytać co żeście naskrobały przez te dwa dni.:-) Może mi się uda.;-):-p

my pożyczamy taki na chrzciny:tak::tak:bo u rodziców moich w ogrodzie robimy. mam tylko nadzieję, ze pogoda dopisze:baffled:
Szym śpi.hemoglobina do 10,1 skoczyła:happy2:to już dobrze. wieczorem męż jeszcze do pediatry na konsultację wyników jedzie. niechciejstwo mnie ogarnęło a mus chłodnik zrobić.
U nas też z hemoglobiną było marnie:-(,najpierw(w szpitalu)9,3.potem 10,0 a ostatnio 10,4:baffled:.
A jest u Ciebie Chłodnik z Krasnegostawu,on jest gotowy ;-) w butelce 0,5 litra,cena 2,40zł:tak:

Mój chłop też bardzo pracowity:angry::angry::angry::angry: Najchętniej pracuje przed tv lub komputerem:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Więc jak ja mam go o coś prosić to normalnie szlag mnie trafia
U mnie płytki na balkonie 5 lat się kładą:wściekła/y::angry:.

reklama
No poczytałam sobie.:tak: A oto efekty::rofl2:

Asiulinka miłej randki z deską:blink::happy2:
Tylko z którą deską?;-):rofl2: Bo z dwojga złego to już wolę do prasowania.:-D:-D:-D:-D:-p:-p

Śliczne fotki pięknego Loleczka.:tak: Na pierwszym zdjęciu to chyba bym nie poznała.:oo: a ostatnie takie melancholijne... Super.

dobra ja stawiam;-)
p249510-Paradise_Island-Tropical_Drinks_served_at_Columbus_Tavern.jpg
mmmm... pyszne koktajle... a widok cudny.:tak: Szkoda tylko, że się spóźniłam.:-(

Jul już pięciozębny,wzbogacił się o prawą górną 2.
Wielkie gratki.:-)

Wczoraj natchnienie na scrapki mialam..Zaraz ytoszku sie pochwale:happy:

Co tu dużo pisać pikne scrapiczki.:tak::-)

Ja pomykam po Adrianka może mi się Madzia uspokoi. Zmierzła dziś okropnie:baffled: A do tego kopie mnie i pluje:szok: Skąd ona ma takie zachowanie:errr:
Skąd ja to znam....:-:)baffled: Może to jakiś nowy wirus w powietrzu się pojawił...:unsure::growl::sorry:

Witam ponownie:tak:
Byłam dzisiaj na 17.40 prywatnie u ortopedy i mam powody do radości:tak::-D
Po pierwsze bioderka są zdrowe :tak::tak::tak: lewe bioderko jest już symetryczne do prawego:tak::-) i pielucha ortopedyczna wcale nie jest konieczna:tak::-D:-D:-D
po drugie nie ma wcale skrzywionego kręgosłupa :tak::-D:-D:-D
Pan doktor powiedział że tamten ortopeda chciał chyba na siłę wcisnąć nam chorobę:baffled:
Poza tym mamy zabraniać Amandzie stania na nóżki żeby zapobiec ich się wykrzywianiu :tak: bo stwierdził że to jednak dużo za wcześnie jak dla niej :tak:
Super! No i ciężar z serca Wam spadł.:tak:

I to chyba wszystko.:confused:

Ach, bym zapomniała: Bodzinko złóż najlepsze życzenia urodzinowe Pawłowi -aby zdrowie dopisywało, by nosic Cię na rękach, miłości i cierpliwości nigdy nie zabrakło, no i pomysłów żeby Cię zadowolić.;-):-p:rofl2::-D:-D Sto lat!!!!

Do góry