reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

No ja tak troszku ogarnelam z grubsza to burdello, Stach spi, malz w pracy.Nuuuda na kolkach doslownie.
Dzis przyjechala z PL siostra mojego m do swojego m. Na 2.5 tyg. Zapowiada sie istny szal zakupow :-)
Witam serdecznie nowe mamuski.Zielono mi i Winka - Czujcie sie jak u siebie, :), i pamietajcie ze ten watek silnie uzaleznia...:tak:I bardzo latwo sie zarazic wirusem PPD i PPP.

Ostatnia edycja:
reklama
witam was serdecznie:-):-):-)

Ja również siedzę w domu z moim synkiem Marcelkiem. czasmi juz z nudów fiksuje:szok: Mąż całymi dniami w pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: No ale ktoś musi zarabiac żeby zakupy mógł robic ktoś:-p:-p
Mam nadzieję że nie macie nic przeciwko żebym się do Was dołączyła:-):-)
Pozdrawiam:-)

hej wam
ja na sekunde

bylam z siora w Dilinie Charlotty,,supr sprawa,,potemw kleje fotyy
teraz jade na wies do siory,,
bede wieczorkiem
appaa

A ja zrobiłam pierożki, posprzątałam po sobie. A teraz się nudzę.:baffled: Na spacerek nie idziemy, bo padało.:eek:

Anula gratki dla Stasia za drugiego zębolka.:tak::-)

Witam nowe mamusie -Winkę i Sylwię.:-)

Ewcia a co to jest Dolina Charlotty?:confused:

Idę się pobawić z dzieciakami, bo mój małżonek to tylko by spał -jak mówię, żeby pobawił się z Grzesiem,to idzie do sypialni kładzie się na łóżku, a po chwili Grześ przychodzi do mnie.:baffled:

Witajta:tak:
U mnie zaczął się meczów szał:baffled: Nie lubię piłki ale mam mega fana w domu (drugi już rośnie) i muszę t jakoś z godnością znieśc:sorry2: Dobrze że mam was kochane Truskawkowe danie siedzi w lodówce;-) Będzie na jutro do kawki:laugh2:
Witam nowe mamusie Winkę i Sylwię. Im nas więcej tym weselej
Dobra ja pomykam dzieciarnię kąpac, znowu sama:baffled::angry:
Aha mam pytanko: imprezuje ktoś dzisiaj

Witam wieczorowa pora
Karolek umyty juz spi:tak::tak::tak:Wypuszczenei go na caly dzionek na dwor ma swoje dobre strony:cool2::cool2:
Tylko kolacji nie chce jesc jak taki zmeczony.Tuli sie do cyculka i pada wtempie blyskawicznym
WITAM NOWE MAMUSIE.
No i ostrzegam to wciaga i slinie uzaleznia:rofl2::rofl2::rofl2:

Moje dziecię juz śpi:-) a ja nadal siedzę sama w domu i czekam na mojego slubnego:wściekła/y::wściekła/y: Nie lubię weeekendów bo mój i tak pracuje a wszystkie kolesianki tulą się do swoich:crazy: więc jesteśmy z Marcelkiem sami, szkoda że jesacze nie gada:-p Na szczęście jest BB:-):tak::-D

Bodzianka ja juz jestem uzależniona:tak: Udzielam się na Grudniówkach i na Mamach z UK i nie ma dnia żebym tu nie zajrzała, a nawet kilka razy dziennie. Ale mi ciągle mało:-p więc dopisałam się do Was kochane:-)

Sikoreczka ja nie byłam na imprezce już chyba z rok:crazy::wściekła/y:

Witam dziewczęta!

No teraz moge z Wami siedzieć, Pati nwykąpana kolacyjka zjedzona więc teraz wolne.
A jak tam? dziś też będzie imprezka?

Witam nowe mamusie Winkę i Sylwię, zgadzam się z Kasią, ten wątek uzależnia, przekonałam się na sobie:-D:laugh2::tak:

Sylwia my tu wieczorami imprezujemy w gronio domowek:-D:-D:-D
Sikoreczka ja idu sie lachonic ale moze potem zajrze na momenta:rofl2::rofl2:
A co bysie sie rozgrzaly to piffko stawiam:-D:-D

Ja naczynka umyla, mieszkanko ogarnelam i boszeeee CUD.Pierwszy raz od niepamietnych czasow widac, ze PPD uskutecznialam.....

reklama
Sylwia Ty i tak masz dobrze bo Twój m długo pracuje ale wraca do domu a mój pracuje zagranicą więc nie mam go na codzień.W poniedziałek wyjechał a ja już bardzo za nim tęsknie i mam chcicę ha ha:-D, też chciałabym sie teraz do niego potulić.

Do góry