reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Czesc i czolem.Kluski z rosolem. U nas po staremu. Wczoraj odnalazlo sie zaginione lozeczko turystyczne Stasia ii natychmiast dostal nakaz eksmisji z mojego loza. Ale nam sie fajnie spalo. I jemu tez. Ani razu sie nie obudzil.
Jak ktora bedzie szla po truskawki to ja tyz chce. Tak ze 35 kilo bo mam straszna ochote. U nas malenkie pudeleczko a wnim 6 truskawek kosztuje 2.48 e.
A tak przy okazji gdzie sie Ludi podziala. Dawno jej nie widzialam

reklama
Kasiu łap:
VFAyCkCFobJqbM9IcB.jpg

dCgLVv24aPb5hRjBOB.jpg

Bodziu słodziak:tak: Muszę koniecznie jutro dużo baterii wziąśc i duuuuuuużo zdjęc pocykac:-p
A co do Ludi to też się zastanawiałam:confused: GG jej się czasami świeci, może zebrała się do Polski:confused:

Bodzia no nie można nie kochać nie można
Sikoreczka tylko Madziuli do harenu jutro nie oddaj:no:
Madzia się do haremu nie nadaje bo ona zbyt zachłanna jest i dzielic się nie chce;-) No a wogóle to już ją Kasia Irlandka na synówkę upatrzyła:-D:cool2: Zaśpiłam małą to idę go garów:dry: Ło jak mi sie nie kce:sorry2: Nie włącza która zmywary:confused::confused::confused::confused::confused:

Aluska przepraszam bo u mnie to ono jest duzo nizej:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:Ale pewnie od lozeczka zalezy, i jak piszesz od materaca.A ja zdziebko przewrazliwiona jestem.Wiecie w koncu podstarzala mamuska ze mnie:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:
Ach Lolkowi sie bardzo podobala.Wolal "Dzidzia" i zaczepial Amandzie:-D:-DAle bardzo silna dziewoja z niej.Mlode zasypia.....Bossko wreszcie odsapne;-);-);-)A jak wstanie to robimy myku, myku:laugh2::laugh2::laugh2:
Bodzia nie masz za co przepraszać :tak:
Fajnie że Lolusiowi się spodobała:laugh2::laugh2: będzie miała branie że ho ho:tak::laugh2::laugh2:

Skończyłam prasować i Amanda się obudziła :tak:ale na razie ma dobry humorek i grzecznie siedzi na kocyku na podłodze i ogląda gumową książeczkę co róż wkładając ja do buzi :tak:więc mogłam do Was zajrzeć:tak:
Zaraz śmigniemy do kuchni kaszkę jej zrobić:tak::tak::tak:

Anula super wózio:tak:
Aluśka Amandzia śliczna i jaka silna. Malina:tak:;-):happy:

Ide zaraz troche ogarnąć bo od rana nie miałam kiedy, byłam oglądać samochody dostawcze dla mojego i już mam dość. Dobrze że już po obiedzie, teraz moge wziąść sie i troche ogarnąć ten bałagan:szok::baffled::tak:

I już se posprzątałam:no::wściekła/y:, musze znowu odłożyć to na później ponieważ moja ksieżniczka chce się kąpać w basenie i musze jej pilnować bo sie boje, różnie bywa. Do zobaczyska wieczorkiem, PPPAAAAAA

reklama
Staś się obudził i przywołuje mnie do porządku.Zaraz dostanie obiadk i będziemy dla Taty gtować.Trochę za krótko mi spał;-)

Aluśka a jak Ci się zajmę Małą to moje pranie moge Ci podrzucić do prasowania?;-):-D:-D:-D:-D mi jakoś zapału brak;-)
Agga i znalazłaś coś fajnego?

Do góry