reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Na glowe calkiem upadlam..........
Kawal drogi do Reala szlam po garnitur bez wozka w tym upale......I po drodze. z tym gjerkiem zakupy robilam...Calkiem stuknieta jestem

Jakie macie komóreczki laseczki? :-) Kończy mi sie umowa i sie zastanawiam nad czymś...lubię Nokie ale może nie trzeba się upierać?
Ja mam samsunga zv10 i jestem strasznie zadowolona tylko,że on swoje lata już ma:tak::tak::tak:Polecam samsungi przetestowałam ich swojego czasu sporo.Miałam kumpli w komisie to zmieniałam jak mi się znudził aparat.Są małe prostew obsłudze i niektóre bardzo kobiece:-):-)

Uff... już Was doczytałam.:tak: W między czasie Grześko się obudził w niezbyt radosnym humorku, ale na razie dałam mu chrupki i sie zajął nimi.:-D

Wszem i wobec oświadczam,że klęczę przed Wami....bo Jul wywlókł mi fotel do salonu:-D.
:-D:-D:-D:-D:-D:rofl2:

Bodzinka Karol na wszystkich fotkach mega przystojniak.:tak:

Muszę sie pochwalic: szykwałam wodę na kąpiel i przyszła Madzia. Otwarła ustęp i mówi siku. Posadziłam ją na desce i ona zrbiła siusiu:-D:-D:-D Ale się cieszę:laugh2:
Wielkie gratki na Magdusi.:tak::-)

A jak 3 tysiaczki mi stuknęło to jest okazja:tak::-p
I mamusi także gratulujemy.:-)

W takim razie dla słodyczolubnych:
mmmmmmmmmmmmmmm.... ale pychotka. Tylko troszkę się juz roztopiła.:baffled::-( Ale co się dziwić w taki upał. :dry:

zapomniałam o najważniejszym napisać - Szymek mówi MAMA:tak::tak: nie jakieś tam mamaaamaama tylko piękne wyraźne MAMA:tak::-D:-D
Super!!!! Wielkie gartulacje dla Szymka.:-)

Na początek mały filmik z Amandą w roli głównej:tak:
YouTube - Postępy Amandy
Brawo! Dzielna dziewczynka. Silna z niej babka. Chyba robi konkurencję Sikoreczce -Strong women.;-):-D:-D:-D:rofl2:

Obwieszczam wszem i wobec,że Stanisław Nikodem poraz pierwszy sam zasnął w łóżeczku w ciągu dnia:-D:-D:-D:rofl2: to teraz mam ze dwie trzy godzinki luzu:laugh2::laugh2:
Extra! Oj, ja też bym chciała, żeby Grześko sam zasypiał w ciągu dnia zamiast drzeć się jakby go kto ze skóry obdzierał :dry:

Madzia się do haremu nie nadaje bo ona zbyt zachłanna jest i dzielic się nie chce;-) No a wogóle to już ją Kasia Irlandka na synówkę upatrzyła:-D:cool2: Zaśpiłam małą to idę go garów:dry: Ło jak mi sie nie kce:sorry2: Nie włącza która zmywary:confused::confused::confused::confused::confused:
A mój Maciuś?:confused: To co? już zapomniałaś, że on też czekał w kolejce????:confused::confused::-:)rofl2:

Asiulinka to moze capucinko zrobisz?
proszę.:-)

Asiulinko podrzuc no kawusi mrożonej;-)
:-)
kawa mrożona raz:

I to już koniec. I ja zmykam, bo pralka mi piszczy, że skończyła prać.:baffled::blink:

Meg ja mam Nokię 5200 i jestem zadowolona:tak::tak:zawsze zresztą nokie miałam:nerd: dziecko mi chusteczki nivea wypakowało na podłogę jedna za drugą:angry::angry:a spać drań nie chce;-)

Nio Nokie są fajne Madźka...w sumie mam czas do końca wakacji może pojawią się jakieś lepsze oferty. Ja mam Nokie taką z klapką 6060- nie chciałam z aparatem bo w tych modelach co były w przystępnej cenie były kiepskie te aparaty, teraz chyba bym chciała aparat. Też zawsze miałam Nokie -zaczęłam od zaczepno-obronnego modelu ;-) :-)
teraz już idę...Kuba śpi od 12-tej..śpioch jeden!

Ostatnia edycja:
Meg ja tez zawsze praktycznie nokie mialam..Ale potem mi sie zmazyl bardziej bajerancki tel.Nokie byly koszmarnie drogie, wiec wzielam Samsunga i jestem bardzo zadowolona:tak::tak::tak::tak:

Meg ja mam Nokie N70, i jestem zadowolona, choć z początku mi za bardzo nie podchodziła bo chciałam mniejszy tel, no ale wiesz to prezent od małża.Jest spoko:tak:. Nokia najlepiej mi pasuje, miałam sagema, motorole, simensa.Teraz są niektóre tel tak zajebiste że :szok: ale ceny jeszcze lepsze:szok::szok::szok::szok:

reklama
Och jak gorąco...
Wróciłyśmy z bardzo dłuuuuuuuuuuugiego spaceru i dosłownie padam, Maja zasnęła a ja się wzięłam za obiad. Kupiłam też sobie sukieneczkę, ale jak teraz na nią patrzę to wcale nie jest taka rewelacyjna jak mi się to wydawało:-:)-:)-(

Do góry