reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
No a ja miałam sprzątać, ładnie sobie leniu****e:no:, ale co tam, ogarnełam tylko, co nie zrobie dziś zrobi się samo jutro:-D:-p:laugh2::confused:
U nas słonce praży, ale też nieźle wieje, gdyby nie ten wiatr to chyba by sie nie wytrzymało tego dzisiejszego upału, a jak jest u Was?

Ostatnia edycja:
U nas upał i wiatr ale i tak słońce jest nie do wytrzymania:no::no::no:myślę,że koło piątej będzie lżej bo chcem męża i dziecko na spacer wziąć:tak::tak::tak:

Doczytałam,był kurier z paczką,namiocik fajowski :tak:tylko za cholercię nie mogę go z powrotem złożyc:no: w mały plecaczek:-(.Upał i duchota,ale mus spiącego Jula do peczkola zawlec,bo mój dyżur w zbieraniu kasiorki na koniec roku od 15:30 się zaczyna.3ta się;-):tak::-D.
aha,Julowi zrobiłam z koca i prześcieradła namiot i raczkował jak oszalały:tak::laugh2:.

Ja mam samsunga zv10 i jestem strasznie zadowolona tylko,że on swoje lata już ma:tak::tak::tak:Polecam samsungi przetestowałam ich swojego czasu sporo.Miałam kumpli w komisie to zmieniałam jak mi się znudził aparat.Są małe prostew obsłudze i niektóre bardzo kobiece:-):-)
Ja mam Sony Ericssona K810i głównie ze względu na aparat (3.2 Mp), a teraz marzy mi się SE K850i - też ze względu na aparat 5Mp ;-)(niestety, w miarę znośnym abonamencie kosztuje prawie 900 zł:szok:). A mój małż ma SE K550i. A tak miałam Siemensa, Sagema, Motorolke, znowu Sagema,znowu Motke, później SE K310i, później Motke L7 no i teraz tego SE i jak dla mnie jest sjupa ;-)

Upał niesamowity jest, ja mam dość :baffled:
Do tego Oliwka nawaliła w pampka a mi się tak nie chce tyłka ruszać żeby ją przebrać...
No i kalafiorka muszę ugotować, a też mi się nie chce :baffled:

Zakupiłam w końcu buty na ślub, mam nadzieję, że się nie zabiję na obcasie, bo jak dla mnie jest ogromny :laugh2: No i na poprawiny kupiłam lniane białe spodnie i niebieską bluzkę w stylu tuniki :tak:. Bo stwierdziłam że skoro rzadko chodzę w sukienkach to nie będę kasy wywalać w błoto a spodnie i bluzka zawsze sie przydadzą :tak:

Ja też polecam Sony Ericssony :-). Obecnie mam model K 510i, ale pewnie przerzucę się na K 810i, a jeszcze lepiej by było na K 850i, tylko, że cena tego drugiego rzeczywiście dość wysoka. inna 22, więc ten sam modelik nam się marzy :tak::-).
Próbowałam też różnych marek, ale tylko SE jakoś przypadł mi do gustu. Ma przede wszystkim najczyściejszy dźwięk, aparaty w nich są naprawdę dobrej jakości i zdjęcia całkiem niezłe wychodzą. Fajny sprzęcik :-).

idę bo
196.gif
wstał i woła żebym z nim poświrowała:laugh2:mężu obiecałam że mu tarty zrobię no i mus obiad sobie skonstruować dietetyczny:tak:;-);-)
może na spacer jeszcze wyskoczymy koło 18:confused::confused:a dzisiaj chyba mam randkę z mężem na kanapie bo Lejdis mamy wreszcie obejrzeć:tak: no to ja macham do wieczora późnego
animated49.gif

reklama
Do góry