reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam Sony Ericssona K810i i jestem zadowolona:-)
Niedawno wrociliśmy z miasta u[pał i korki straszne:szok:Grześ niedawno zasnął.Bylismy u lekarza bo wysypkę dostał-okazalo się że to alergiczne.
inna dobry zakup poczyniłaś :-)Bo po co kupować cos czego potem się nie założy.Ja kupiłam sobie sukienkę na cywilny i miałam ją tylko raz.Wisi w szafie :tak:

Dziewczyny narobiłyście apetytu truskawkami:-)A ja nie moge bo Grześ właśnie po nich ma uczulenie:-(

reklama
Ufff,upchnęłam w końcu namiot do plecaczka:tak:.W drodze do domu Olek stłukł kolano,wywalił się na rowerze i jescze fochy strzelał:wściekła/y::angry:.Ostatni raz rowerem pojeachał,bo ja już nie wyrabiam z nim:no:.Właśnie poszedł z Mirkiem do LIDL-a,bo cukier się skończył,a i przy okazji staremu się dostało,:tak:bo tak to się czepia:baffled:,że wiecznie głodny a po powrocie z pracy to pierwsze kompik,bo nie ma komu podgrzac zupy:wściekła/y::angry::angry::crazy:.
GG się spier...,i nie chce mi przełączyc:wściekła/y::angry::no:.Zmykam bo pogryzę.

Kasiu łap:
VFAyCkCFobJqbM9IcB.jpg

dCgLVv24aPb5hRjBOB.jpg
Sikoreczko Ty moja kochana. Nawet nie wiesz ile mi radosci sprawilas. Obzarlam sie jak ...... a tak na marginesie to jak bede w Polsce to sie musimy spotkac na tradycyje zmowiny i omowic swietlana przyszlosc Magdaleny i Stanislawa.

Jutro mu ucałujjjemy z Madzią:tak: Sprawdziłam autobusy: będę koło 10 koło żyrafy:-) Muszę tak wcześnie bo się synu na mnie wypiął i kazał do przedszkola zaprowadzic:baffled:
Dobra lece po coś na zupkę, ugotuje dziś to jutro jak wrócę będzie w sam raz:-D

Me dziecie ma gigantycznego guza na czole:baffled::baffled:Oberwalo od kolegi:szok::szok::szok::szok:
:szok::szok::szok::szok::szok::szok:za co?:szok::szok::szok::szok:
Mam mam juuż hulajnogę w domu czekam tylko na resztę:tak:chcę już zacząć działać:tak::tak::tak: a hulajnoga świeci i dość głośno gra.Przynajmniej Iguś mamie się nie zgubi;-)będzie podążała za dźwiękiem;-):-D:-D:-D:-D mam nadzieję,że nie szybko się odwdzięczą:rofl2:

reklama
Do góry